TESTIMONI……ESP DAN KESANNYA


Assalam semua..

Tak sangka dah Puasa ke 8 hari ni..Sekejap je kan?Macam saya yang tak sedar pada 5/8 haritu Arissa dah masuk 1 tahun 6 bulan (^__^). Syukur.Bermakna 1 tahun 6 bulan juga saya telah menyusukan Arissa..Dapat Master lah yer…Hehe..Ok stop melalut.

Rata-rata kaum ibu yang menyusukan anak tahu ESP sangat-sangat membantu di bulan puasa ni (kalau tak ESP takkan jadi hot stuff masa bulan puasa ni..hehe). Selain daripada memberi rasa kenyang yang agak lama, ia juga memberi tenaga yang berpanjangan. Puasa ni memang lah letihkan lebih-lebih lagi ibu yang menyusukan anak. Tapi jika anda pernah merasakan ESP anda akan rasa perbezaannya.

Paling utama, ESP juga adalah milk booster. Seperti kita sedia maklum asas penghasilan susu adalah daripada protien. Sebab itu ibu yang menyusukan anak digalakkan mengambil makanan-makanan yang berprotien. ESP pula merupakan minuman berkhasiat, sumber lengkap protein secara biologi yang bermutu paling tinggi yang dihasilkan dari kacang soya. Ia memberi tenaga yang berpanjangan dan membaikpulih sel-sel dan tisu-tisu yang rosak. Tetapi harus diingatkan konsep penyusuan harus dilaksanakan. Kerap mengosongkan payudara,minum air dengan banyak dan berdoa dengan ikhlas kepada Allah harus dibuat.


Jum baca testimonial mereka yang sukakan ESP.

credit

PROMOSI BULAN OGOS : JOM DAPATKAN VITAMIN C..... nakkan harga istimewa? boleh hubungi saya......

Hubungi saya sekarang! Saya akan berikan anda Jadual dan TIPS semasa berpuasa untuk ibu yang menyusukan anak :)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>