HERBAL BLEND MULTI-PURPOSE CREAM….hilangkan tanda hitam

hari ni saya nak buat testimoni pasal buku lali saya…he hehe……buku lali saya agak hitam ye …jadik saya cari alternatif utk putihkn balik buku lali saya tu..ha haha….sebelum tu, jom kita tgok apa fungsi herbal blend ni…
Herbal Blend® Multi-Purpose Cream

  • Krim yang menenangkan ini telah diuji secara klinikal di mana ia dapat melembutkan kulit yang kasar dan pecah-pecah pada lutut, siku serta tumit kaki.
  • Dingin, bermentol dan tidak berminyak.
  • Diperbuat daripada estrak herba semulajadi yang menenangkan termasuk sage, horse chestnut yarrow dan rosemary.
Dan saya selalu gunakannya sebagai penawar untuk gatal-gatal bagi anak saya yg sgt alergik dgn nyamuk dan semut…hu hu uh….saya tgh proses utk hilangkan bekas kudis di kaki anak saya….tapi hari ni saya nak wat utk diri sndiri.he hee..

Buku lali belah kanan saya hitam cm nilha…then, bila baru 3 hari guna herbal blend multi-purpose cream ni, buku lali saya mula beransur bertukar warna…he hehe…..ni bukti nya..
kulit di tgh2 dah mula kering dan menjadik putih….he hehe…nnti lg seminggu, saya update lg perkembangan buku lali saya ni…..
TUNGGU!!!!!!!!!!

“ingin dapatkan produk ini?,..boleh hubungi saya melalui email : damia_pitshop@yahoo.com atau 013-7374958. bagi pembelian produk dari saya, saya akan berikan tips EKSLUSIF khas untuk anda dari saya…..

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge