ALHAMDULILLAH..PENGLIHATAN BERTAMBAH BAIK

jom kita baca testimoni dari pelanggan SHAKLEE;-

Terdiri daripada Enam Karotenoid Terbaik

CAROTOMAX merupakan campuran luarbiasa yang menggabungkan :

# alfa-karotena,
# astaxanthin,
# beta-karotena,
# lutein,
# likopena dan
# zeaxanthin
yang memberikan faedah karotenoid yang lengkap.  Bahkan, anda tidak akan dapat ketulenan dan keberkesanan karotenoid daripada makanan itu sahaja.

CAROTOMAX menawarkan karotenoid semulajadi yang berasal daripada buah-buahan pokok kelapa sawit dan alga dunaliellasalina untuk:

•    Memelihara kesihatan yang baik.


•    Membantu mengekalkan tumbesaran,penglihatan dan
 
      pertumbuhan tisu.

•    Membantu dalam memelihara kesihatan kulit dan selaput
 
      lendir. *

Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan. 

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.
Berbalik kepada cerita yang saya nak cerita ni……semalam saya pergi ke Branch Shaklee Kota Bharu..sambil-sambil tunggu order customer saya, datanglah seorang makcik  yang berusia dalam 60 lebih dah kot….. dengan suara yang riuh rendah atau bahasa  lain ‘gegel’.

Melihatkan ke arah makcik tu saya pun bertanya:
Saya: Makcik beli apa?
  
Makcik: ‘Mokcik mari beli ni la hok Shaklee ni…molek ngat…’ tengok mata mokcik ni….sambil   tunjuk mata dia ke saya….(memang berselaputla mata makcik ni). Dulu Doktor nok bedah doh mata mokcik ni….mokcik kata biar dulu ah…sbb makcik nak cari ikhtiar lain dulu…pastu jupa la Shaklee ni..alhamdulillah mata mokcik molek doh…boleh baca Al-Quran….Naik motor malam pun buleh doh…kalu jauh pun boleh tengok doh…
Saya: Saya pun teruja la dengar testimoni yang x disangka-sangka ni….saya pun tanya makcik ni lagi…Mokcik makan gapo hok Shaklee ni?
Mokcik : Mokcik makan 2 jah….Alpapa ngan Carotomat jah….Mokcik amal makan ni….
Saya:  Alhamdulillah….semoga orang lain pun dapat manfaat CAROTOMAX ni…
Beginila mata makcik tu…
          
Terjemahan:
 Makcik ni datang Shaklee nak beli barang Shaklee…sambil menunjukkan matanya yang berselaput (seperti gambar). Dulu doktor dah nak buat pembedahan mata makcik ni tapi makcik kata nak cari ikhtiar lain dulu..selepas itu jumpalah dengan produk Shaklee ni…Alhamdulillah mata makcik dah elok…boleh baca Al-Quran dah…Naik motor malam pun dah boleh…tengok jauh-jauh pun boleh dah…Dia hanya mengamalkan makan Alfafa dengan Carotomax je…


Semoga orang lain pun akan dapat manfaat daripada faedah CAROTOMAX ni…

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 Hubungi saya 013-7374958 atau melalui email damia_pitshop@yahoo.com atau add saya di fb ( siti noriza saleh ) untuk dapatkan konsultasi tentang set mana yang paling sesuai dengan anda. Anda akan diberikan tips dan cara pengambilan vitamin yang betul apabila membeli dengan saya 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge