FENOMANIA????…ANDA PILIH SAPER?….SAYA PILIH ESP…ha ha ha ha

TReng….trengg……sekarang ada pogram terbaru di ASTRO… FENOMANIA!!!!! macam-macam artis glamour ada….hazama, jaclyn, alyah, stacy dan macam-macam lagi……w.pun apa jua pogram yang melanda kt negara kita ni, saya tetap dengan pujaan hati saya ….ENERGIZING SOY PROTEIN!!!!!!!!!!!!!!!!
1) Tak payah nak panas-panaskan airnya…..
2) guna air suam/ sejuk je bila nak bancuh ESP ni…
3) Kualiti terjamin
4) Protein dan kandungan di dalammnya tidak hilang
5) Sangat jimat…1 hingga 3 sudu je sehari
6) fleksibel..dari anak2 umur 2 tahun hingga mak bapak budak yg umur 40, 50 , 60 tahun tu
7) Bekas yang kedap udara dan terjamin
8) Terdiri daripada 9 komponen asid amino untuk memudahkan penyerapan oleh badan.
9) Membina sel-sel tubuh.
10) membantu kesihatan kuku dan rambut
11) membina ketahanan badan
12) menambah susu badan…kalau anda lelaki atau wanita yang tidak menyusukan, idoklah kuar susu ye…he he he

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 Hubungi saya 013-7374958 atau melalui email damia_pitshop@yahoo.com atau add saya di fb ( siti noriza saleh ) untuk dapatkan konsultasi tentang set mana yang paling sesuai dengan anda. Anda akan diberikan tips dan cara pengambilan vitamin yang betul apabila membeli dengan saya 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge