SUPPLEMENT UNTUK MENUNAIKAN HAJI / UMRAH

Alhamdulillah..kita dah berada hampir di pertengahan bulan Syawal…tak lama lagi, Zulhijjah atau bulan Haji akan menjelma….Insya Allah, jika diizinkan Allah, kedua ibu bapa saya akan pergi pada tahun depan..semoga hajat dan impian mereka akan terlaksana.

saya mencari-cari supplement yang sesuai untuk dibekalkan pada orang tua saya..memandangkan kesihatan bapa saya tidak menentu, saya tidak mahu ia dijadikan alasan untuk tidak berbuat apa-apa di kota mekah…tempat di mana, segala doa di makbulkan, tempat di mana ia menjadi rebutan agam-agama lain, trmpat di mana, ianya terpapar di NASA…Subhanallah…

dalam pencarian saya, saya terjumpa artikel dari upline saya  kak Norita…. 

Antara produk yang ibu sarankan untuk jemaah umrah haji ialah beberapa pemakanan yang utama iaitu:
1. Performance Drink- untuk mencegah masalah pengdehidratan sepanjang berada di sana terutama waktu panas terik. Ianya juga baik demi memastikan jemaah umrah haji ini sentiasa bertenaga sepanjang menunaikan ibadah.
2. B Complex- Ianya bertindak sebagai penjana tenaga (melalui tindakbalas glukos) disamping memberi ketenangan kepada tubuh .Memandangkan ibadah umrah haji ini memerlukan kita banyak berjaga demi menunaikan ibadah dengan lebih sempurna , adakala ia menuntut seseorang itu lebih banyak berjaga dari tidur maka B complex banyak membantu tubuh agar tetap bertenaga walau kita kekurangan waktu tidur yang sepatutnya.

3. Vitamin C- sangat penting untuk imun tubuh kita. Bertindak sebagai antioksidan dan sangat penting dalam melawan penyakit.

4. Kalsium @ Ostematrix- Sesungguhnya ibadah umrah dan haji memerlukan kudrat yang banyak maka keperluan kalsium juga tidak boleh dipandang remeh. Ianya sangat penting agar kaki kita tidak mudah merasa kebas atau bahasa lain terasa seperti sesemut atau lebih teruk boleh terjadi ialah kekejangan kaki akibat terlalu lama berdiri atau banyak berjalan.

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 Hubungi saya :-
sms/ telefon, whatssap : 013-7374958 
email : damia_pitshop@yahoo.com 
facebook : siti noriza saleh
twitter : @damiapitshop
 untuk dapatkan konsultasi tentang set mana yang paling sesuai dengan anda. Anda akan diberikan tips dan cara pengambilan vitamin yang betul apabila membeli dengan saya 🙂

TESTIMONI NUTRIFERON – PERISAI YANG WAJIB ANDA MILIKI

Haaa… ni dah macam penemuan baru namanya ni.. mana taknya, ada customer-customer kami mengatakan yang Nutriferon boleh mencantikkan kulit wajah, nampak tegang dan cerah! Yess.. ini bukan overclaim yea.. tapi ni cerita benar.. sebab ape? Sebab Nutriferon adalah sejenis antioksidan jugak, jadinya, secara tak langsung mengurangkan radikal bebas, virus dan kuman. Tambahan lagi, Nutriferon ni mempunyai interferon yang merangsang ekstrak tumbuhan (500mg) yang telah dipatenkan. Nutriferon mengandungi campuran proprietari ekstrak tumbuhan semulajadi berasal dari biji labu, bunga safflower, benih plantago dan kuntuman bunga Japanese Honeysukle dan ianya terbukti secara klinikal dapat menyokong dan merangsang proses gerak balas imun semulajadi pada tahap selular. 

Jom kita layan TESTIMONI mereka semua ni..
Nutriferon membantu sel-sel sihat dan kulit jadi cantik

Nutriferon membantu masalah resdung

Nutriferon membantu atasi masalah sakit kepala

http://www.ummiirfan.com/

lagi testimoni :-

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. Hubungi saya 013-7374958 atau melalui email damia_pitshop@yahoo.com atau add saya di fb ( siti noriza saleh ) untuk dapatkan konsultasi tentang set mana yang paling sesuai dengan anda. Anda akan diberikan tips dan cara pengambilan vitamin yang betul apabila membeli dengan saya 🙂

JOM KURUS DENGAN SUPPLEMENT :)

Alhamdulillah… hari ni saya nak share testimoni kawan saya ( hasmah ) yang berjaya mengurangkan berat badan secara sihat dan di bantu dengan pengambilan supplement dari SHAKLEE…jom kita baca kisahnya :-

Ini lah saya sebelum dan selepas (sekaranglah tu)..
berat saya masa pakai baju oren kat atas tu lebih kurang 74kg..
BMI terlebih berat badan..saya cuma nak dapatkan berat ideal je..dan sekarang berat saya lebih kurang 60kg..BMI berat normal..tinggi tak lah tinggi mane pun 159cm..rasanya dah cukup kot berat takat ni..xmo kurus lagilah sebab banyak baju lama dah tak boleh pakai kene kecikkan..huhu..
Saya mula sedar yang badan naik sejak anak ke 2 saya berumur 6bln.. selera makan membuak2.. dan badan juga bagai dipam2.. lagilah saya ni menyusukan anak sepenuhnya dengan susu ibu, saya tak boleh nak diet beria2.. jadi saya bedal je apa makanan yang terlintas difikiran ni nak makan.. yang sangat sedihnya bila seluar Jeans saya yang saiz 34 tu dah tak muat lagi..huhu…
Jadi saya mula berazam nak muatkan semula seluar Jeans yang saiz 34 tu.. sebab saya sayangkan seluar tu.. dan tambah lagi saya sayangkan badan saya yang slim masa anak dara dulu.. ceh..slim ke..haha..
Jadi jom saya sharekan apa yang saya buat bermula dari bulan 3 tapi yang betul2 dietnya dari bulan 6 2011 ni lah..
Saya kurangkan makan Nasi. Mula2 makan dalam jumlah yang sedikit.. ada juga beberapa bulan saya tak sentuh nasi dalam 2 bln macam tu lah.. memang susah nak biasakan tapi lama2 saya jadi terbiasa..
Saya kurangkan minum air manis terutama sekali minuman dalam tin. Gula dalam minuman tin tu sangat tinggi tau..
Saya kurangkan fastfood. (No KFC, No Pizza)
Saya bersenam dalam rumah je.. senaman ape yang saya buat ye.. saya skipping dan saya main hullahoop yang gelung rotan gelek2 kat pinggang tu lah.. 😉 memang berpeluh.. mula2 saya digelakkan oleh anak2 dan suami..huhu..
Saya mula AEROBIC kat Tmn Pulai Perdana JB dah dekat sangat dengan rumah.. baru mula 2 bln.. saya ambil program “Shape Your Body”..buat ape dengan program ni.. sebab saya perlu untuk saya bentukkan semula badan saya yang dulunya gemok dengan beraerobic.. memang terbaekkk..
Saya banyakkan makan sayur dan makanan yang kurang kalori seperti meehoon sup.. mula2 memang tak seleralah nak makan tapi “alah bisa tegar biasa”..
Saya banyakkan minum AIR MASAK.. sebab air masak juga membantu untuk meningkatkan metabolisma badan kita..
Saya KAWAL NAFSU MAKAN saya yang dulunya sangat suka makan makanan yang berlemak seperti masak lomak cili api.. haha..maklumlah saya orang N9..
Saya menjalani PROSES DETOX dengan HERB-LAX SHAKLEE.. sebab untuk kuruskan badan wajib menjalani proses penyikiran toksin dalam badan dahulu supaya mudah untuk proses penyerapan vitamin berlaku..maklumlah dah hampir 30 tahun hidup perut ni pun dah macam2 terima jenis makanan..
Saya ISTIQAMAH makan LECITHIN SHAKLEE sebab ia membantu untuk saya dapatkan berat idaman saya.. dan juga kalau dulu saiz jeans 34 pastu 31 dan sekarang dah saiz 29.. macam tak caye je..tapi kene percaya… 😉
Memang lambat untuk saya daptkan berat ideal dengan ketinggian saya dan ambil masa yang lama juga.. tapi dek NEKAD dan AZAM saya teruskan juga..seiringlah dengan USAHA..bukan angan2 je..

macamana?….percaya?…hanya dengan KESABARAN, AZAM DAN KOMITMENT yang tinggi saja mampu merealisasikan impian anda….


dalam shaklee, ada pogram untuk kurangkan berat badan dan sekaligus membentuk badan anda :-

  • Kenapa protin? Protein sangat perlu untuk membantu meningkatkan metabolisme tubuh, meningkatkan perkembangan otot, menjaga nafsu makan dan menjaga otot bebas lemak. Kajian menunjukkan protein dapat membakar kalori sampai sebanyak 35%.
  • Kenapa kene detoks? Detox adalah proses membersihkan usus dimana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih. baru badan kita dapat menyerap nutrien pada tahap optimum. :)... tahukah anda… kunci asas untuk kurus adalah detox dulu yaaa..) Utk detoks, anda boleh pilih samada nak Fiber atau Herblax.. ikut budget naa.. Antara fiber dan herblax..fiber lebih optimum resultnya… Fiber akan memanjangkan tempoh makanan dalam perut dan memberikan rasa kenyang sepenuhnya. Ia berupaya menyerap lebihan air dan lemak dalam badan.Disamping tu kalau anda makan fiber ni, kerja2 ‘melabur’ akan jadi mudah, usus dicuci sepenuhnya jadi akan elakkan perut buncit.selain berfungsi untuk melancarkan penghadaman.. Detox adalah proses membersihkan usus dimana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih. baru badan kita dapat menyerap nutrien pada tahap optimum).

Kenapa perlu Lecitin?: ..berfungsi untuk memecahkan lemak2 ...Lecitin dinamakan “pengemulsi semulajadi” kerana ia mempunyai kesan melekat kat lemak….dalam perkataan ringkasnya,ia menyebabkan lemak tu terapung kat dalam darah…dan seterusnya mencegah lemak dari melekat kat dinding membrane.. Lecitin tak boleh dihasilkan oleh badan tetapi ianya sangat diperlukan oleh bdn..

Cinch™ Shake memberi jawapan segera dan sihat kepada persoalan “Apa yang harus saya makan untuk sarapan pagi?” atau “Apa yang harus saya makan untuk makan tengah hari?”. Cinch™ Shake merupakan minuman yang sungguh lazat dan berzat untuk membantu anda memelihara otot yang penting dan menjadikan anda sentiasa berasa kenyang dan berpuas hati di samping mengurangkan berat badan.

  • Memberikan khasiat seperti satu hidangan tetapi dengan rasa santapan manis
  • Mengandungi Cinch Pro™ iaitu suatu campuran protein eksklusif diperkaya dengan asid amino leusina
  • Diperkaya dengan Leucine™ untuk memelihara otot
  • Terdapat 24 gram protein dalam setiap sajian
  • Mempunyai kandungan serat yang tinggi iaitu 6 gram dalam setiap sajian
  • Nilai glisemia yang rendah untuk mengekalkan paras gula dalam darah yang normal dan mengekalkan tenaga
  • Memberi 35% atau lebih Nilai Harian (Daily Value) bagi 21 vitamin dan mineral yang penting
  • Tiada perisa, pewarna atau pemanis buatan
  • Soya bukan GMO
_____________________________________

Itu sebahagian dari info mengenai Cinch Shake (Protin Shake).. Tetapi jika anda ibu menyusu, memadai ambil Lecitin dan ESP…. ESP juga adalah protin shake cuma lebih selamat utk ibu dan bayi… Dan jgn lupa vitamin2 asas iaitu Vitalea, B Complex dan Vitamin C..

HERB- LAX – DETOX TERBAIK UNTUK BADAN

PERBEZAAN SHAKLEE :-
Ramuan asas produk ini terdiri daripada kombinasi sains perubatan tradisi dan teknologi barat.  Ia mengandungi 9 herba semulajadi : alfalfa leaves, senna leaves, anise seed, blue malva flower, buckhorn bark, licorice root, rhubarb root, fennel seed dan culver’s root.  sifatnya yang menggalakkan tindakan pembersihan yang lembut terbukti kesesuainya secara klinikal untuk digunakan oleh tubuh kita untuk jangka masa panjang.
Manfaat Utama :-
* Pembersihan najis yang tersekat
* Merangsang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita.
* Membantu masalah sembelit
* Tindakan pembersihannya yang lembut boleh mengembalikan semula proses semulajadi pergerakan usus ( natural bowel movement ) dan secara langsungnya membantu masalah sembelit
* Mengempiskan perut
* Ia membantu dalam mengurangkan atau memberi kepejalan pada perut.  Sesuai diambil seperti biasa atau dicampurkan dalam air panas, sebagai minuman teh herba.

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 Hubungi saya 013-7374958 atau melalui email damia_pitshop@yahoo.com atau add saya di fb ( siti noriza saleh ) untuk dapatkan konsultasi tentang set mana yang paling sesuai dengan anda. Anda akan diberikan tips dan cara pengambilan vitamin yang betul apabila membeli dengan saya 🙂

PERANGI GASTRIK

Gastrik adalah masalah yang sangat lazim dalam masyarakat kita.  Ia bukan penyakit, tetapi gangguan dalam perut, terutama apabila bahagian perut atas berasa sakit dan tidak selesa.  Perut kita merangkumi kantung kosong yang berotot terletak di bahagian atas di kiri abdomen, betul-betul di bawah rusuk.
Penghidap gastrik yang terus menjamah makanan lain apabila kelaparan biasanya akan mengalami kesakitan perut yang teramat sangat.  Anda tentunya tidak mahu hidup anda terus diganggu oleh penyakit ini.  Ini kerana penghidap gastrik tidak digalakkan memakn cili, cuka, asam dan makanan berlemak sedangkan kebanyakan makanan di sekeliling kita mempunyai kesemua gabungan rasa tersebut.
Jadi, bagi mereka yang mempunyai gastrik, anda harus berhati-hati dengan beberapa jenis makanan yang disenaraikan seperti di bawah :-
  1. Makanan/ minuman yang berasid ;- kepada yang suka minum orange juice, air limau nipis atau air asam jawa, disarankan agar mengurangkan pengambilan minuman ini,… Memang ia kaya dengan vitamin C, tetapi ia juga kaya dengan asid yang bakal buat dinding perut anda jadi nipis.
  2. Makanan pedas :-  Ini bergantung kepada tahap ketahanan perut seseorang. Jika anda seorang yang tidak tahan pedas, anda harus elakkan dari makan makanan sebegini.  Makan atas risiko sendiri ya!!
  3. Makanan yang berangin :- Ada banyak jenis makanan berangin seperti kekacang, petai, jering, kerdas dan yang sewaktu dengannya.
  4. Air berkarbonat/kafein :- Memang sedap minum air berkarbonat, tapi untuk pesakit gastrik, jangan diamalkan.  Jika teringin nak minum, pastikan perut kenyang dan tidak mengambil makanan/minuman lain yang diketahui menyumbang kepada gastrik.
  5. Susu :- Ada yang mengatakan bahawa susu akan membuat perut mereka lagi meragam.
petikan : majalah rapi SEPTEMBER 2012
*********************************************************************************

 

ENERGIZING SOY PROTEIN
Ini adalah makanan utama dalam program Shaklee. Amat penting dalam diet harian kita. Ia merupakan minuman berkhasiat ,sumber lengkap protein secara biologi yang bermutu paling tinggi yang dihasilkan dari kacang soya.Ia memberi tenaga yang berpanjangan dan membaikpulih sel-sel dan tisu-tisu yang rosak.

Soy Protein Shaklee mengandungi 14 grm protein soya semulajadi yang baik pada setiap hidangan. Diproses dengan air ( bukan dengan bahan kimia ) bagi mengekalkan sumber semula jadi isoflavones seperti genistein dan daidzein.

Soy Protein tidak mengandungi kolesterol dan lactose. Ia mengandungi semua asid-asid amino yang diperlukan oleh tubuh anda bagi mengekal tisu-tisu yang sihat, termasuk 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh dengan sendirinya. Produk Protein Soya ini adalah sumber-sumber kalsium dan zat besi yang baik . Selain itu ia tidak mengandungi perisa tiruan, pemanis, pewarna dan bahan pengawet.

Shaklee hanya menggunakan protein soya yang tidak diubahsuai genetiknya. (GMO) dimana is disahkan melalui Identity Preservation Program. Program ini memastikan soya yang digunakan oleh Shaklee adalah dipantau dengan ketat dan dikawal sejak mula ditanam, dituai hinggalah diproses.
SIAPA PERLU PADA SOY PROTEIN INI ?

1. Orang yang ingin kekal sihat

2. Orang yang lanjut umur, yang tidak upaya kerana kekurangan tenaga.

3. Kanak-kanak bersekolah

4. Ibu-ibu mengandung dan menyusu anak

5. pesakit yang dalam proses pemulihan selepas pembedahan

6.pesakit seperti ulcer perut, jantung, kanser, sakit kulit, rambut gugur, tidak ada selera makan, gastrik, dan lain-lain

7. Ahli sukan dan bina badan

8. Soya Protein ini adalah untuk semua orang yang ingin membina dan mengekalkan badan yang sihat .

CARA MAKAN- 2 sudu makan di bancuh dengan satu gelas air sejuk/ suam. boleh juga dicampur dengan air jus buah-buahan.
diminum pada waktu pagi dan petang ( 2 kali sehari).

Apa kebaikan vitamin B complex sebenarnya?
Banyak keperluan vitamin B complex ini, antaranya ialah untuk
* mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan,
* Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran,
* Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein,
* Mencegah barah serviks,penyakit jantung dan kecacatan spina
* menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.
Apa kelebihan vitamin B complex Shaklee?
Selain lengkap dengan lapan kumpulan vitamin B , vitamin B Complex Shaklee dilengkapi dengan Sistem penyerapan Boaktif Berpaten. Lebih tepat lagi asid Folik, iaitu sejenis vitamin B tidak dapat diserap dengan mudah. Namun begitu Shaklee telah menghasilkan suatu selaput asid folik yang unik ntuk menjadikan zat tersebut lebih mudah diperolehi dan digunakan dalam badan.Teknologi berpaten ini adalah ekslusif bagi Shaklee. Secara ringkasnya Vitamin B yang lebih baik mempunyai ciri2 berikut :
§ Sistem penyerapan bioaktif berpaten
§ Kesemua lapan jenis vitamin B yg diperlukan termasuk Biotin
§ Peningkatan penghantaran zat
§ Tablet mudah ditelan
Siapa sebenarnya yang perlu B complex?
Semua individu perlukan vitamin B terutama mereka yang
·         Terdedah kepada sinaran matahari
·         Terdedah kepada tekanan kerja dan beban kerja yang banyak
·         Mereka yang mempunyai sakit kencing manis , tekanan darah tinggi, migraine
·         Mereka yang tidak dapat focus dalam pekerjaan  yang dilakukan.
·         Mereka yang hendak menjaga kecantikan tubuh badan
·         Mereka yang nak nampak cantik dan muda
·         Mereka yang mengandung dan menyusukan anaknya
·         Wanita yang mengambil pil perancang
Ostematrix* adalah kalsium , magnesium dan lengkap dengan Vitamin D. Tanpa vitamin D yang mencukupi ia boleh mengganggu penyerapan zat kalsium itu sendiri. Ianya juga bukan hanya dari kalsium karbonat semata-mata dan ini adalah sangat bagus kerana mengurangkan risiko batu karang dan sembelit.
Kalsium perlu bukan hanya untuk gigi tetapi untuk pembinaan sel darah . Sebab itu apabila badan kurang kalsium, ianya akan diambil dari tulang dan ini akan memberi risiko kepada ibu yang melahirkan dan menyusu kekurangan kepadatan tulang dan akhirnya mendapat risiko osteoporosis iaitu kerapuhan tulang.

Sengsara Gastrik Kronik 10 Tahun Terubat Secara Tak Sengaja? Biar Betul… from iReach HD on Vimeo.

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 Hubungi saya 013-7374958 atau melalui email damia_pitshop@yahoo.com atau add saya di fb ( siti noriza saleh ) untuk dapatkan konsultasi tentang set mana yang paling sesuai dengan anda. Anda akan diberikan tips dan cara pengambilan vitamin yang betul apabila membeli dengan saya 🙂

SHAKLEE COOLAGEN POWDER – I SIHAT SEPT 2012

Alhamdulillah…rasa teruja sangat bila beli majalah I- SIHAT edisi Sept 2012…..ada porduk terbaru yang hebat dari SHAKLEE…dan pastinya produk ni sudah mula memikat para penggunannya…
Produk itu ialah SHAKLEE COLLAGEN POWDER!!!!!!..

Kenapa saya kata produk ni HEBAT dan berbaloi-baloi?…jom kita baca kesan yang HEBAT dari SHAKLEE COOLAGEN POWDER. :-

  • Anti penuaan – mengurangkan liang pori-pori, kedutan dan garis-garis halus yang kelihatan.
  • Menghidrat – Melembapkan kulit bagi mengurangkan rasa kering dan mengelupas pada wajah
  • Mengembalikan keanjalan kulit – Meningkatkan ketegangan kulit, keanjalan dan kelembutan
  • Melicinkan – MEningkatkan kelembutan dan kelicinan kulit
  • MEnyubur – Menggalakkan kuku yang kuat, rambut yang lebat dan bersinar
  • Mencerahkan – Mengurangkan pigmentasi, jeragat dan meratakan warna kulit
  • Menegang – Membantu menegang dan menganjalkan payudara.
  • Faedah tambahan – Menyokong kesihatan sendi dan menguatkan tulang. Bantu mengekalkan otot di dalam mata supaya lembut….
untuk lebih lanjut mengenai produk ini, sila baca di label SHAKLEE COLLAGEN POWDER

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 Hubungi saya 013-7374958 atau melalui email damia_pitshop@yahoo.com atau add saya di fb ( siti noriza saleh ) untuk dapatkan konsultasi tentang set mana yang paling sesuai dengan anda. Anda akan diberikan tips dan cara pengambilan vitamin yang betul apabila membeli dengan saya 🙂

SALAH SATU FAKTOR MEMILIH KOLAGEN YANG TERBAIK.

Tahukah anda, salah satu faktor memilih kolagen ialah dengan mengetahui size kolagen anda. Faktor itu ialah :-

Pilih size kolagen sekurang-kurangnya 1000 dalton dan ke bawah.  Microfine size membantu penyerapan yang baik kerana size ini adalah paling optimum diserap oleh sel, maka setiap kolagen yang diambil , akan diserap 100% dan memberi effect lebih cepat.

SHAKLEE COLLAGEN POWDER pula :-

* SHAKLEE COLLAGEN POWDER merupakan supplement kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS ( red snapper Scale ) Collagen, kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang dikestrak daripada sisik ikan merah.

*Kolagen bermolekul sangat ringan SHAKLEE, kira-kira 1,000 Dalton, dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.

Sebab tu SHAKLEE COLLAGEN POWDER ni sangat digemari oleh ramai orang…ada yang mula mengambil kolagen ini dan merasai kesannya seawal 5 hari…akan tetapi, SHAKLEE mencadangkan, untuk kesan yang lebih maksimum, ianya perlu diambil sehingga 8 minggu. 🙂

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 Hubungi saya 013-7374958 atau melalui email damia_pitshop@yahoo.com atau add saya di fb ( siti noriza saleh ) untuk dapatkan konsultasi tentang set mana yang paling sesuai dengan anda. Anda akan diberikan tips dan cara pengambilan vitamin yang betul apabila membeli dengan saya 🙂

1 2