COQHEALTH PLUS- membantu jantung lebih sihat bertenaga

download (1)

 

wahhh..dah bersarang sangat “umah” nan satu ini..hehehe….Insya Allah, akan cuba istiqamah untuk mengisi input yang berguna sebagai satu perkongsian ilmu untuk anda semua.

kali ini saya ingin perkenal produk terbaru ( dah 3 bulan di pasaran Malaysia pun..he he he )…iaitu ;

COQ10

 

 

Tahukah anda??

penyakit kardiovaskular merupakan pembunuh nombor satu di kalangan rakyat Malaysia dan dua setengah kali ganda lebih tinggi berbanding kematian berpunca dari kanser. Manakala, mengikut perangkaan Organisasi Kesihatan Dunia, sejumlah 37% kematian di Malaysia berpunca daripada penyakit kardiovaskular seperti penyakit jantung dan stok.

Kebanyakan pakar kesihatam ,emcadangkan gejala ini boleh dicegah dengan meningkatkan amalan gaya hidup seharian seperti diet seimbang, mengambil makanan berkhasiat, suplemen yang berkualiti, senaman secara tidak teratur, tidak merokok dan mempunyai berat badan yang ideal. Coenzym Q10 (COQ10) merupakan salah satu daripada suplemen kesihatan yang amat penting untuk kesihatan jantung kita.

PERBEZAAN SHAKLEE

– Untuk mendapatkan jumlah yang setara dengan 28mg CoQ10 di dalam CoQhealth Plus, anda perlu memakan hampir 1.7kg ayam atau 28 cawan brokoli.

– Kombinasi CoQ10 dan Vitamin E dipercayai untuk mengukuhkan keupayaan antioksidan yang terdapat di dalam Vitamin E kerana CoQ10 membantu mengitar dan menjana semula Vitamin E untuk memberikan perlindungan antioksidan berterusan terhadap sel-sel tubuh.

– ekstrak teh hijau mengandungi procyanidins yang telah ditemui dapat membantu menyokong kesihatan endonthelium (lapisan tisu antra kapilari darah dan jantung)

– CoQ10 berasal dari sumber semulajadi melalui penapaian yis. Bahan mentahnya merupakan satu-satunya CoQ10 semula jadi daripada yis yang ditapai yang terdapat pada masa kini, yang sumbernya telah diuji dan dijakini ramai secara meluas mempunyai kualiti yang tinggi dalam sumber bioketersediaan CoQ10-nya

– tanpa gluten

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

jika berminat ingin mendapatkan produk ini, anda boleh hubungi saya :_

Nama : SITI NORIZA BINTI SALEH

ID : 852453

Email : admin@damiapitshop.com

telefon : 013 7374958

saya merupakan pengedar shaklee di kota tinggi dan sekitarnya. sekiranya berdekatan dengan saya, anda boleh mendapatkannya secara terus dengan saya.

 

 

is..lagi berapa hari je lagi ni….rugi tu…baik beli sekarang sebelum 1 Ogos…..

is..lagi berapa hari je lagi ni….rugi tu…baik beli sekarang sebelum 1 Ogos..

boleh simpan untuk setahun ni…amik je 6 terus..free 1..kongsi-kongsi dengan kawan-kawan satu opis ke, ngn adik badik ke, nak kasi hadiah ke,..best wei!!!!

salah satu masalah wanita selain dari period tidak stabil, ialah cyst.. cyst ni…

salah satu masalah wanita selain dari period tidak stabil, ialah cyst.. cyst ni banyak jenis .dan ia berlaku disebabkan darah haid tidak keluar secara sepenuhnya dengan teratur.

ada doktor mengesahkan, semua wanita memang ada cyst cuma yang membuatkan ia menjadi bahaya bila cyst itu "hidup" atau semakin membesar, ada yang mula mengetahui ada csyt sewaktu kehamilan, ada yang tahu bila tiba-tiba, berlaku pendarahan yang banyak ( bukan semasa kehamilan ). dan ada yang sakit-sakit perut, senak perut dan sebagainya.

untuk mengatasinya, anda boleh cuba mengamalkan pengambilan GLA ni…sangat sangat sesuai menjadi "kawan karib" wanita.

testimoni lagi..he he he…testimoni kali ini berkaitan dengan period tidak ter…

testimoni lagi..he he he…testimoni kali ini berkaitan dengan period tidak teratur,,

macam-macam saya dengar dan saya baca, ada yang kekadang setahun tak datang period ( haid )..bagi anak dara, sukalah kan..tak datang period ,.bolehlah puasa penuh sebulan..boleh tingkatkan amalan ibadah..iyerlah..tak de "cuti".. dan ada juga berlaku pada ibu-ibu yang menyusukan anak.. kekadang setahun lebih tak datang period..

ada yang datang 2 3 bulan sekali..tapi bila period tu datang, amik ko..15 hari "berdarah"… ada yang tiap2 bulan datang period,, tapi 2 3 titik hitam je..he he he…semua ini adalah disebabkan hormon dalam badan wanita itu sendiri..bagi ibu yang mneysu, of coslah kan..hormon tukang terbalik lepas bersalin..bagi yang belum berkawin, anda pasti rasa x perlu risau..tapi, tahukah anda, bila period tida stabil, kebarangkalian anda untuk mendapatkan zuriat selepas berkahwin adalah amat sukar???

jadinya, dari awal lagi kita perlu tahu bagaimana cara untuk stabilkan hormon kita. :).

Alhamdulillah…saya suka share testimoni dari customer yang sudah merasai kesan…

Alhamdulillah…saya suka share testimoni dari customer yang sudah merasai kesannya.. oppsss buknalah saya cakap, AMIK SET KESUBURAN SHAKLEE NI PASTI, CONFIRM PREGNANT…tidak!!! tidak!! tidak sama sekali..tetapi ia adalah salah satu usaha kita juga dalam mendapatkan zuriat dan cahayamata yang menajdi penyeri hidup kita suami isteri.

kenapa saya sarankan pengambilan supplemen?? ini kerana, salah satu sebab dalam memastikan kita memperolehi zuriat ialah, badan kita perlukan nutrisi dan kestabilan hormon lelaki dan perempuan sangat penting.

contohnya, kesuburan seorang isteri memang superb!!! tetapi, bagi suami pulak, ada masalah di bahagian sperma..tak berkualit, x cukup kuantiti..so??? di sinilah suplemen itu berfungsi.. sama juga dnegan hormon isteri.. bila hormon dan peroid tidak tetap, maka kebarangkalian waktu subur tu, sukar untuk di ketahui pada waktu bila..

jeng jeng jengggg….sebelum anda mencuba teknik yang lebih moden dalam dunia perubatan, apa kata usaha dulu dengan pengambilan suplemen. mana tau, "jodoh" anda dengan suplemen shaklee ini :).

opsss..promosi GLA masih berlansung ye..sehingga 31.7.2013… baik grab banyak2…stok untuk setahun tau..lepas ni, memang tunggu setahunlah baru dapat rege murah giler untuk GLA ni.

lai..lai…lai….

selain dari bagus untuk tulang, dapat hilangkan gastrik, dapat buat kita tido le…

selain dari bagus untuk tulang, dapat hilangkan gastrik, dapat buat kita tido lena, banyak lagi kegunaan dan manfaat OSTEMATRIX ni…

pengambilan 4 biji sehari, pasti mengagumkan anda!!

ingin dapatkannya ?

hubung saya :-

* sms/ whatsapp : 013 7374958
* email : admin@damiapitshop.com
* pm saya Damia Pit Shop

selain dari bagus untuk tulang, dapat hilangkan gastrik, dapat buat kita tido le…

selain dari bagus untuk tulang, dapat hilangkan gastrik, dapat buat kita tido lena, banyak lagi kegunaan dan manfaat OSTEMATRIX ni…

pengambilan 4 biji sehari, pasti mengagumkan anda!!

ingin dapatkannya ?

hubung saya :-

* sms/ whatsapp : 013 7374958
* email : admin@damiapitshop.com
* pm saya Damia Pit Shop

1 2 3 5