APA BESTNYA BERBIZ SHAKLEE (bagaimana nak jadi ahli shaklee)

bismillahsalam april, 2014…kejap je masa berlalu kan? hari tu macam kejap je dah masuk tahun baru..ni dah masuk bulan ke 4 dalam tahun 2014…memang benarlah masa itu semakin cepat berlalu…dan diam tak diam juga, hmpir tiga tahun saya menceburi perniagaan MLM ini…perniagaann shaklee…apa yang bestnya berbiz shaklee?

mulanya saya join shaklee ni sebab saya nak dapatkan harga murah untuk pembelian suplemen shaklee..hik hik.iyerlah..saya mula jatuh cinta dengan shaklee kerana set penyusuan yang saya ambil..memula saya beli alfalfa sajr..sebab budget ciput masa tu…beli yang botol kecik 330 biji dengan harga rm53. lebih kepada nak mencuba dulu serasi atau tak..niat saya nak menyusukan zafran sehingga umur 2 tahun. so, masuk bulan ke 6, saya perasan production susu saya mula slow…dan saya mula mencari milk booster di dalam internet…pelbagai petua saya cuba tapi akhirnya saya akui, bukan sebab pemakanan saya, tetapi adalah sebab minda dan badan saya sgt stress dan penat. bila badan dah lepak, maka susu pun majuk majuk nak keluar.

Dari alfalfa, saya mula kumpul satu persatu suplemen untuk penyusuan ini. tapi saya juga perasan, selain dari proses pengeluaran susu mula berjalan lancar, badan saya tidak mudah penat walaupun tak cukup tido.  Ianya sesuatu yang menyeronokkan saya..dan bila saya bertanya kepada upline saya, dia berikan sebab kenapa badan saya tidak mudah lepak dan penat… wahhhh….banyak manfaat yang saya perolehinya..bertitik tolak dari itu, saya pun daftar ahli sebagai pengedar shaklee. oh ya. saya adalah pengedar shaklee kota tinggi tau..berminat, boleh cari saya..la la la a..siap promosi lagi…he he he

bestnyer shaklee ni, walaupun dia MLM, tapi ia sangat berbeza dengan MLM lain. cara hidup upline saya yang saya rasa “ye ke dia ni dapat bonus byk?” buatkan saya nak kaji juga apa bestnya shaklee ni.

1) SIAPA USAHA LEBIH, DIA DAPAT LEBIH – sekarang dah terbukti…saya ni x fokus sgt( mgaku), sbab tu donwline saya dapat income lebih besarrrr dari saya…dan 2nd level saya lak, rank dia lebih tinggi dari saya…so, shaklee sangat sangat adil.

2) TAK PERLU MENTEN POINT (UV) – kalau kita jadi ahli untuk makan sendiri atau nak berbiz, shaklee tak tetapkan tiap tiap bulan kena beli barang..tak de beli barang, kita x dapat bonus ( kesinambungan dari no 1 ).

3) TAK PERLU KELUARKAN MODAL UNTUK PERMULAAN – untuk menjadi ahli, ada 2 option yang shaklee berikan pada kita. 1- cuma bayar rm65 untuk dapatkan manual kits tanpa barang. atau 2- bli barangan sebanyak rm680= 200 uv dan layak untuk menjadi keahlian secara percuma.

4) CASH BACK YANG BANYAK – yang ni saya sukaaaa sangat. Selain dari untung jualan runcit, yang hampir 20%, kita juga akan dapat bonus dari shaklee bergantung pada jualan kita pada bulan sebelumnya. bonus akan dimasukan terus ke akaun kita pada setiap 15hb bulan berikutnya. ada kiraannya sendiri..selain itu, bagi mereka yang dah mencapai rank trtentu, ada juga cash untuk car bonus, insentif leaders, insentif kenaikan rank dan sebagainya..semuanya dalam bentuk tunai..dan paling bestttt tiap tiap tahun, mereka yang layak, akan dibawa terbanggggggggggggg secara percuma oleh shaklee untuk pelancongan antarabangsa. kita boleh pilih nak g umrah atau nak g melancong di lokasi yang ditetapkan oleh shaklee.

SID1

ada banyak lagiiii KEISTIMEWAAN SHAKLEE NI….berminat??? jom join ahli bersama saya….bersama sama menjadikan impian sebagai satu kenyataan…

 

saya?? SITI NORIZA BINTI SALEH, pengedar shaklee KOTA TINGGI, JOHOR hubungi saya : 013-7374958. 

boleh add fb personal saya : siti noriza binti saleh

 

JANGAN MALU MALU DAN JANGAN LAMBAT LAMBAT FIKIR.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge