TESTIMONI : MASALAH KULIT BERJERAWAT

[KULIT CANTIK TIDAK KEKAL SELAMANYA]

.

Kali ni saya nak berkongsi pula testimoni dari Puan Sya yang mempunyai masalah kulit muka selepas mengalami perubahan hormon dalam badan. Yang lebih menarik, bukan setakat masalah kulit saja berjaya di atasi, malahan siap dapat bonus kurus lagi!  selepas menggunakan produk Shaklee iaitu SR Vitamin C, Vitamin E, Collagen Powder dan Energizing Soy Protein . ikuti perkongsian testimoni penyakit kaki tangan dan mulut akhirnya pulih.

 

TESTIMONI 2 :  SYA MADEENA (banyak lagi testimoni di pages : SUPERMOM SHAKLEE STORY)

.

Sya tak pernah mengalami masalah kulit sejak dari sekolah sampai lah diploma. Kulit licin bersih saja.

Kalau ada masalah pon hanya setakat sunburn sebab banyak berjemur! Almaklum waktu sekolah aktif kawad lah, sukan lah, apa lah.

Sunburn tu normal. Tapi jerawat memang takda!
.

Disangkakan kulit cantik tu kekal selamanya tapi semuanyaaa hanya sekadar mimpi. Masuk je degree muka menjadi sensitif. Sangat sensitif!
.

Aaah 😭😭😭 kulit tak tahan dengan cuaca panas, muka teruk sangat. Takda ruang pon kat kulit muka ni yang takda jerawat.

Naik pulak jenis bertompok bintik-bintik hitam terus buat muka nampak kusaaam! Gelap!

Sampai satu tahap rasa macam geram tengok kulit muka sendiri. Sakit hati.

Bayangkan semua orang kalau jumpa Sya saja akan komen pasal kulit. Sedih. Rasa insecure memang ada.
.

Cuba macam macam produk, tapi takda kesan, sampaikan Sya guna produk yang ada chemical mulanyaa memang putih bersih.

At last, bila dah lama sangat memang makin teruk, sebab dah bercampur dengan produk penuh chemical lagi. Takut 😭😭😭
.

Sudahnya, muka berjerawat berkawah sampai lah Sya decide untuk cuba produk Shaklee ni.

Memang cari untuk repair skin yang teruk ni. Mula dengan hanya ESP and VITAMIN C.
.

Tak sangka kulit makin okay. Jerawat segan silu nak tumbuh dan yang paling bestnya tompok-tompok hitam berkumpul di pipi makin hilang.
.

Dapat pulak extra terkurus sekali! Hebat sangat. Takda mendatangkan kesan buruk apa pon. Sya cuba ikhtiar konsisten amalkan Shaklee! Alhamdulillah masalah skin sensitif dah berjaya diatasi.
.

Walaupon pada mulanya macam tak yakin tapi disebabkan Sya terdesak nak repair skin! So Sya decide untuk stick dengan Shaklee.
.

Betul macam apa yang orang lain cakap! Jatuh cinta pandang pertama. Sekali cuba tak kan cari yang kedua. hehe

Alhamdulillah sekarang sya masih konsisten amalkan Shaklee! Sya masih di fasa pemulihan.
.

Tapi perubahan skin Sya memang sangat ketara. Terujaa yaaakkmaaat!

And sekarang Sya dah start topup satu persatu produk Shaklee. ESP, VITAMIN C, VITAMIN E, COLLAGEN! Haaa kau 💥💥💥

Sya lebih fokus untuk kesihatan dan kecantikan tubuh badan Sya
.

Penting untuk jaga kesihatan! Sebab tubuh kita nak pakai lama.

CANTIK AND KURUS ?? Itu BONUS EXTRA..
.

Sekaran , tak pandang sikit pon produk lain even though banyak je suara suara lain yang cuba untuk ajak Sya beralih arah.

Kerana Sya percaya, untuk dapat result yang super power the boommm konsistensi adalah kuncinya.
.

And Shaklee will always be my favourite choice cause it is safe, natural and trusted ! Dah serik dengan produk yang banyak chemical. Nak avoid 🙅🏻‍♂️🙅🏻‍♂️🙅🏻‍♂️

 

________________________________________________________________________

itulah perkongsian dari Sya Madeena yang mempunyai masalah kulit muka berjerawat, tetapi akhirnya kulit kembali cantik dengan produk produk Shaklee.

 

jika anda atau kawan kawan anda mempunyai masalah seperti ini, anda juga boleh menghubungi saya untuk mendapatkan produk tersebut atau anda juga boleh terus membuat pesanan secara online dengan pembelian melalui kad debit atau kad kredit melalui gambar di bawah ini :-

 

 

atau, anda boleh saja menghubungi saya untuk mendapatkan produk ini secara terus atau pengeposan :-

FB : Siti Noriza Binti Saleh

email : sitinorizasaleh@gmail.com

whatsapp : 013-734 958/013 -7065 178

fanpages : Damia Pit Shop

instagram : sihat_dengan_vitamin

 

kami merupakan pengedar Shaklee Kota tinggi serta felda felda berhampiran. Penghantaran ke felda air tawar 4, felda air tawar 5, felda Semenchu juga di lakukan pada waktu waktu tertentu.

 

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge