APA ITU GAME “MASTERIA”

Apa itu Game “Masteria” yang selalu orang atau lebih sinonim kepada SID ( Shaklee Independent Distributor ) atau pengedar Shaklee¬† yang selalu disebut sebutkan. Game ini boleh di mainkan bersama pasangan anda suami isteri atau juga bersama upline anda atau juga bersama dengan donwline anda…

 

Nak lagi best , main permainan ini bersama sideline anda!!! boleh kongsi kongsi skill dan kemahiran bagaimana dia mengatur kewangan dan organisasi dia.

 

apa itu game “Masteria”. Kenapa ia perlu dimiliki oleh semua pengedar Shaklee dan lagi sesuai untuk leader leader memilikinya. kita tengok video ini supaya anda lebih yakin dan teruja untuk memilikinya.

 

 

tahu tak anda? dalam permainan ini anda akan kenal satu zone yang anda rasa “oh..inilah aku selama ini”.. iaitu ZONE SELESA!!!! eh…kan bagus kita berada di zone tu. kenapa lak kena keluar pulak…duit bonus tiap tiap bulan dapat, ada hartanah, sewa masuk je, tak perlu menjalani penalti (hukuman), tapi sedar tak anda yang jika anda seorang yang ingin majukan diri dan tidak suka pada situasi yang biasa biasa, anda akan rasa cemburu melihat kejayaan orang lain yang semakin meningkat dan meningkat. ada cabaran, tapi mereka lebih gembira menghadapi perjalanan harian mereka.

 

bila anda melihat testimoni dari video di atas, anda akan fahami yang anda suka berada di zone yang mana. Anda hayati permainan ini dan pasti anda akan mula nampak apa hala tuju anda dalam perniagaan Shaklee ini.

 

1 thought on “APA ITU GAME “MASTERIA”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge