PROMOSI SR VITAMIN C 500MG

Awak..awakkkk…saya nak bagitahu ni…alahh..awak dah tahu ke???? Sayalah yang lambat ni???? Eh..iyerlah dah 5 hb. Saya yang lambat bagitau..maaf awakk.. kita bagitau lambat.
.

Tapi kita tau awak tetap nak tahu apa yang kita nak bagitahu kan?. Kan..kannn..

Continue reading “PROMOSI SR VITAMIN C 500MG” »

JUALAN MURAH SHAKLEE

ha, orang tengah sibuk beratur beli coklat murah…eh bukan coklat murah, tapi ada jualan murah. dengar cerita memang “jem” lah jalan nak menghala ke gudang tu. Wah!! kalau saya memang tidak sanggup nak bersesak sesak untuk dapatkan sesuatu produk tu. Tapi bergantung pada sesetengah orang juga kan? mungkin 80% yang bersedia untuk mengalami kesesakan tersebut adalah mereka yang mungkin penjual, pemborong atau personal shopper untuk mendapatkan keuntungan dari jualan tersebut. Okey saya bukan nak bercerita pasal jualan murah coklat tu, tapi nak bercerita pasal JUALAN MURAH SHAKLEE pula.

 

Memang setiap bulan ada jualan murah yang Shaklee anjurkan untuk pengguna setianya. Jualan murah Shaklee pada bulan ini ialah Energizing Soy Protein atau lebih dikenali sebagai ESP. malahan ada lagi satu produk yang bersama sama dalam jualan murah kali ini iaitu VITALEA FOR CHILDRENBestkan jualan murah Shaklee bulan ni? saya suka sangat dengan kedua dua produk ni. Sudah tentulah ESP tu saya punya dan Vitalea For Children tu untuk anak anak saya.

 

ini poster yang pihak Shaklee keluarkan sebagai iklan jualan murah Shaklee tu. iaitu :-

** BELI 7 PADA HARGA 6 CANISTER atau dengan kata lain, beli 6 percuma 1 canister. jadi, anda jimat sehingga RM159. sepatutnya anda perlu bayar RM1113, tetapi untuk jualan murah Shaklee bulan ni, anda perlu bayar HANYA RM954. tapi, tahu tak anda??? kalau anda beli 6 canister terus dalam 1 resit, anda layak secara automatik untuk menjadi AHLI SHAKLEE SECARA PERCUMA?. bila dah layak menjadi ahli, maka anda layak mendapatkan kesemua ESP ini ( 7 canister ESP ) pada HARGA AHLI!. hahhhh..best kan? jadi, fikir baik baik, jangan lepaskan peluang ini. rebut JUALAN MURAH SHAKLEE hari ini juga!

JUALAN MURAH SHAKLEE

 

 

 

Jualan Murah Shaklee yang kedua ialah BELI 3 BOTOL VITALEA FOR CHILDREN, DAPAT PERCUMA 1 BOTOL.

kali ini, anda jimat sehingga RM117.66 kalau anda membeli pada jualan murah kali ini. apa kata, kalau ada 4 orang anak, belikan setiap botol untuk mereka. senang monitor siapa yang dah makan suplemen atau belum pada hari tersebut.

JUALAN MURAH SHAKLEE

 

 

Bestkan JUALAN MURAH Shaklee bulan ni?  Bagaimana ingin mendapatkan produk hebat ini? Jangan malu malu untuk hubungi kami :)

Kami merupakan pengedar Shaklee di Kota Tinggi dan kawasan sekitarnya :)

FB : Siti Noriza Binti Saleh

email : sales.damiapitshop@gmail.com

whatsapp : 013-734 958/013 -7065 178

fanpages : Damia Pit Shop

instagram : damia_pitshop

Minyak Ikan Terbaik Di Dunia – Promosi

Perkenalkannnnnnnn…….promosi bulan ini ialah OMEGA GUARD!!!!!!!!

I like OMEGA GUARD ,….kenapa?…ia salah satu supplement yang perlu ada dirumah saya….sangat sangat penting…apatah lagi dengan kesihatan anak-anak saya yang tidak berapa baik dan mudah jatuh sakit.

nak tau apa kelebihan omega guard ini?…

* MENCEGAH INSOMNIA dan MEMBANTU MENGURANGKAN TEKANAN
* MEMELIHARA FUNGSI SENDI-SENDI (ARTHIRITIS)
* MENENTANG KANSER
* MENINGKATKAN SISTEM IMUN DAN MENYIHATKAN PARU-PARU
* MEMBANTU TUMBESARAN DAN PERKEMBANGAN OTAK JANIN DAN MEMBANTU PERKEMBANGAN MEMORI
* MENCEGAH PENYAKIT SALURAN DARAH DAN STROK

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. untuk dapatkan konsultasi tentang set mana yang paling sesuai dengan anda. Anda akan diberikan tips dan cara pengambilan vitamin yang betul apabila membeli dengan saya 🙂