KALAU ANDA TIDAK YAKIN DENGAN MASTERIA, ANDA TENGOK VIDEO INI

kalau anda tidak yakin dengan entry saya sebelum ini berkaitan masteria di sini dan di sini yang menyatakan betapa bestnyer permainan masteria ini, anda kena lihat 3 video ini pula.

MASTERIA

ketiga tiga video ini adalah testimoi atau pun pandangan secara ringkas dari master master yang telah menggunakan atau telah “memainkan” permainan Masteria ini. Malahan, dalam game ini juga mengajar kita mempelbagaikan aset hartanah atau pun sumber pendapatan kita yang lain yang datangnya dari bonus atau pendapatan shaklee.

 

video pertama adalah pandangan dari master Haji Roslan yang telah lama berkecimpung dalam dunia Shaklee ini.

hah, menurut Master Haji Roslan, ini adalah “fun learning” yang mana setiap leaders perlu beli dan ada untuk memudahkan anda mengembangkan empayar anda, serta memudahkan anda untuk buat “coaching” antara anda dan empayar anda. Malahan games ini menunjukkan step by step bagaimana nak jaga dowline, nak kembangkan empayar sert bagaimana nak jadi Master Corodinator dengan ringkas tapi mendalam 🙂

 

hah, kita tengok pula testimoni dari Master Zainul Anuar dan Master Lyna Noh 🙂

 

“satu perjalanan pahit maung seoarang pengedar dalam Shaklee

reflek pada kehidupan yang sebenar dan mengajar kita step by step dalam kehidupan dan perjalanan seorang pengedar shaklee ke Master :)”. ringkas je komen master 2 orang ni tapi memang itu realiti permainan master ini.

 

selain itu, ada lagi sorang Master yang sudi berkongsi pendapat mengenai games masteria ini. 🙂 kita dengar pandangan dari Master farah Wahida dan Master Yusri.

” sangat menarik”
” membina keyakinan dan ilmu pada pengedar Shaklee ”
” belajar perjalanan, onak dan duri untuk jadi master”
” games yang santai tapi semakin excited bila kita semakin hampir nak jadi MASTER”
‘ Coaching yang santai serta ilmu yang boleh diapplykan dalam empayar shaklee kita sendiri. mana yang boleh dan tidak boleh dilakukan dalam shaklee “.

 

ha???? so, takkan tengok je testimoni dari master master hebat ni?? kita taknak ke jadi master sehebat diaorang??? Takkan master hanya pada title je??? eh, sentap???? tak perlu sentap..kena kaji balik dan sama sama kita betulkan apa yang salah dalam perjlanan dan “jagaan” empayar kita ….

 

 

TERIMA KASIH PADA MASTER HADHATINA DAN MASTER KAMARUL BAHRIN KERANA MENGELUARKAN IDEA YANG OHSEM INI!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge