PENGEDAR SHAKLEE KOTA TINGGI, JOHOR

Salam Perkenalan. Saya nak kenalkan lagi sorang ahli baru dalam tem The Dream Builders. Beliau merupakan pengedar Shaklee Kota Tinggi, Johor. Bagaimana nak hubungi beliau?

 

Pengedar Shaklee Kota Tinggi, Johor ini namanya Muhammad Bin Salleh yang memilih untuk membuat biz Shaklee ini sebagai punca utama pendapatan beliau dan beliau juga yakin dapat membantu lebih ramai lagi orang di luar sana untuk menjaga kesihatan dari awal lagi melalui suplemen/ makanan tambahan.

Jadi, kalau anda adalah pembaca lelaki yang malu nak ceritakan masalah kesihatan anda kepada pengedar shaklee wanita, kini anda ada tempat untuk berkongsi masalah anda serta mendapatkan khidmat nasihat bagi produk yang bersesuaian dengan masalah kesihatan anda. Opss, tak semestinya orang lelaki je boleh dapatkan produk Shaklee dari Encik Muhammad ni, anda yang wanita pun boleh. lagi lagi yang bekerja atau duduk rumah susah nak keluar time waktu siang kan, En Muhammad boleh hantarkan produk tersebut kepada anda melalui khidmat penghantara COD.

Kawasan jajahan beliau, he he he, boleh membuat penghantaran di area bandar Kota Tinggi, area Taman Kota Jaya, area Kota Kecil atau sekitarnya. boleh juga berjumpa di landmark tertentu seperti Stesen Bas Kota Tinggi,  Pasaraya KINI, Kipmart Kota Tinggi dan sebagainya. kini shaklee semakin hampir dengan anda. Google saja Pengedar Shaklee Kota Tinggi atau Pengedar Shaklee Kota Tinggi, Johor atau Pengedar Bandar Kota Tinggi, Johor. Hah, semualah dia nak conquer!!

Bagaimana nak hubungi beliau?

NAMA : MUHAMMAD BIN SALLEH

WA : 013 771 1279

KAWASAN COD : BANDAR KOTA TINGGI, TAMAN KOTA JAYA, TAMAN DAIMAN, DAN SEKITARNYA

 

jadi, semoga anda mendapat manfaat kesihatan anda melalui produk terbaik di dunia iaitu SHaklee!!

PENGEDAR SHAKLEE DI KOTA TINGGI, JOHOR

 

 

 

Kami merupakan pengedar Shaklee di Kota Tinggi, Johor dan telah berkecimpung dalam dunia shaklee sejak tahun 2011 lagi.  Kami bukan semata mata menguruskan perniagaan Shaklee malahan kami sekeluarga merupakan pengguna setia produk Shaklee.

wpid-d766c9aca7aab3cc27786bff61581eff.jpg

Kami sekeluarga pengguna produk Shaklee

Bagaimana anda ingin mendapatkan produk dari saya?

Sekiranya anda membuat pesanan melalui online dan duduk di luar kawasan Kota Tinggi, kami akan menghantar suplemen pilihan anda melalui pos laju, gdex atau citylink.

Sekiranya anda berada di sekitar kwasan Kota Tinggi atau Felda Semenchu, ada 3 cara untuk anda mendapatkan suplemen pilihan anda iaitu :-

* berjumpa dengan kami di lokasi yang dijanjikan

* kami hantar terus ke rumah/pejabat anda

* datang kerumah kami untuk dapatkan produk anda.

senang kan? simple je dan mudah. kami akan cuba berikan perkhidmatan yang terbaik dan menjadi pengedar shaklee Kota Tinggi yang terbaik untuk anda.

Bagaimana ingin menghubungi kami?

whatsapp/sms/telegram : 013 -7374958 atau 013-7065 178

jangan malu malu .

APA BESTNYA BERBIZ SHAKLEE (bagaimana nak jadi ahli shaklee)

bismillahsalam april, 2014…kejap je masa berlalu kan? hari tu macam kejap je dah masuk tahun baru..ni dah masuk bulan ke 4 dalam tahun 2014…memang benarlah masa itu semakin cepat berlalu…dan diam tak diam juga, hmpir tiga tahun saya menceburi perniagaan MLM ini…perniagaann shaklee…apa yang bestnya berbiz shaklee?

mulanya saya join shaklee ni sebab saya nak dapatkan harga murah untuk pembelian suplemen shaklee..hik hik.iyerlah..saya mula jatuh cinta dengan shaklee kerana set penyusuan yang saya ambil..memula saya beli alfalfa sajr..sebab budget ciput masa tu…beli yang botol kecik 330 biji dengan harga rm53. lebih kepada nak mencuba dulu serasi atau tak..niat saya nak menyusukan zafran sehingga umur 2 tahun. so, masuk bulan ke 6, saya perasan production susu saya mula slow…dan saya mula mencari milk booster di dalam internet…pelbagai petua saya cuba tapi akhirnya saya akui, bukan sebab pemakanan saya, tetapi adalah sebab minda dan badan saya sgt stress dan penat. bila badan dah lepak, maka susu pun majuk majuk nak keluar.

Dari alfalfa, saya mula kumpul satu persatu suplemen untuk penyusuan ini. tapi saya juga perasan, selain dari proses pengeluaran susu mula berjalan lancar, badan saya tidak mudah penat walaupun tak cukup tido.  Ianya sesuatu yang menyeronokkan saya..dan bila saya bertanya kepada upline saya, dia berikan sebab kenapa badan saya tidak mudah lepak dan penat… wahhhh….banyak manfaat yang saya perolehinya..bertitik tolak dari itu, saya pun daftar ahli sebagai pengedar shaklee. oh ya. saya adalah pengedar shaklee kota tinggi tau..berminat, boleh cari saya..la la la a..siap promosi lagi…he he he

bestnyer shaklee ni, walaupun dia MLM, tapi ia sangat berbeza dengan MLM lain. cara hidup upline saya yang saya rasa “ye ke dia ni dapat bonus byk?” buatkan saya nak kaji juga apa bestnya shaklee ni.

1) SIAPA USAHA LEBIH, DIA DAPAT LEBIH – sekarang dah terbukti…saya ni x fokus sgt( mgaku), sbab tu donwline saya dapat income lebih besarrrr dari saya…dan 2nd level saya lak, rank dia lebih tinggi dari saya…so, shaklee sangat sangat adil.

2) TAK PERLU MENTEN POINT (UV) – kalau kita jadi ahli untuk makan sendiri atau nak berbiz, shaklee tak tetapkan tiap tiap bulan kena beli barang..tak de beli barang, kita x dapat bonus ( kesinambungan dari no 1 ).

3) TAK PERLU KELUARKAN MODAL UNTUK PERMULAAN – untuk menjadi ahli, ada 2 option yang shaklee berikan pada kita. 1- cuma bayar rm65 untuk dapatkan manual kits tanpa barang. atau 2- bli barangan sebanyak rm680= 200 uv dan layak untuk menjadi keahlian secara percuma.

4) CASH BACK YANG BANYAK – yang ni saya sukaaaa sangat. Selain dari untung jualan runcit, yang hampir 20%, kita juga akan dapat bonus dari shaklee bergantung pada jualan kita pada bulan sebelumnya. bonus akan dimasukan terus ke akaun kita pada setiap 15hb bulan berikutnya. ada kiraannya sendiri..selain itu, bagi mereka yang dah mencapai rank trtentu, ada juga cash untuk car bonus, insentif leaders, insentif kenaikan rank dan sebagainya..semuanya dalam bentuk tunai..dan paling bestttt tiap tiap tahun, mereka yang layak, akan dibawa terbanggggggggggggg secara percuma oleh shaklee untuk pelancongan antarabangsa. kita boleh pilih nak g umrah atau nak g melancong di lokasi yang ditetapkan oleh shaklee.

SID1

ada banyak lagiiii KEISTIMEWAAN SHAKLEE NI….berminat??? jom join ahli bersama saya….bersama sama menjadikan impian sebagai satu kenyataan…

 

saya?? SITI NORIZA BINTI SALEH, pengedar shaklee KOTA TINGGI, JOHOR hubungi saya : 013-7374958. 

boleh add fb personal saya : siti noriza binti saleh

 

JANGAN MALU MALU DAN JANGAN LAMBAT LAMBAT FIKIR.

ISTIMEWANYA SHAKLEE BERBANDING MLM LAIN

bismillah

Assalamualaikum dan salam sejahtera…

selalu orang tanya apa istimewanya shaklee berbanding MLM lain… bagi saya, setiap MLM ada kelebihan nya masing masing. tetapi, saya nampak shaklee mempunyai keistimewaannya yang tersendiri berbanding dari MLM lain.. kenapa saya berani berkata demikian?

 

1) MENERIMA LEADERSHIP BONUS SEHINGGA 6 LEVEL ( 6 KETURUNAN )

– bermakna, jika kita menjadi upline dan kita mempunyai downline yang bertingkat-tingkat sehingga kita sendiri sudah tidak kenal siapa downline kita…dan kat sini yang selalu orang cakap ” upline goyang kaki sebab dpt byk komisen dari orang bawah yg tak tahu duit tu dari siapa”.

– shaklee pula hanya membenarkan upline menerima komisen atau dalam shaklee istilah leadership bonus sehingga 6 level shaja… makanya, upline itu sendiri dapat mengenali setiap donwline yang berada di bawahnya. itu keistimewaan shaklee berbanding MLM lain. seperti dalam artikel Ustaz Zaharuddin yang saya petik sebagai :

“* Komisyen datang dari orang bawahan yang langsung tidak dikenalinya kerana sudah terlampau jauh ke bawah. Ini menjadikan orang atasan seolah-olah mendapat untung di atas angina tanpa sebarang kerja dan usaha lagi. Ia juga boleh dikelaskan sebagai broker di atas broker di atas briker di atas broker dan seterusnya. Dalam hal berbilangnya rantaian komsiyen broker ini, menurut perbincangan saya bersama Syeikh Prof. Dr Abd Sattar Abu Ghuddah (Pakar Shariah utama dalam bidang kewangan Islam dunia di Kesatuan Ulama Fiqh Sedunia, AAOIFI, Dow Jones Islamic Index dan lain-lain) ia termasuk dalam konteks memakan harta orang lain dengan bathil selain terdapat unsur judi. Ini adalah kerana ia seolah-olah meletakkan syarat kepada semua orang bawahan samada dengan pengetahuan mereka atau tidak, semua hasil jualan mereka akan diambil sebahagian keuntungannya untuk orang atasnya.”

sumber : http://www.zaharuddin.net/pelaburan-&-perniagaan/222-multi-level-marketing-menurut-shariah.html#comments

 

2) MENJANA PENDAPATAN YANG “LIMITLESS”.

– shaklee membenarkan ahlinya menjana pendapatan yang tiada had. bermakna, buatlah duit seberapa yang anda perlukan.

– ada sesetengah MLM, menghadkan pendapatan maksimum ahlinya sehingga rm600k sebulan saja..dan selepas tu,, walau banyak manapun jualan yang dia buat, dia hanya mampu memperolehi rm600k itu

– istimewanya shaklee berbanding MLM lain pula, ia tidak menghadkan langsung pendapatan ahllinya..malahan, ada antara ahlinya memperolehi pendapatan sehingga RM1.5juta SETIAP BULAN!!! dan yang lebih best, income tu semakin bertambah dan bertambah setiap bulan.

 

3) DONWLINE BOLEH LEBIH TINGGI PANGKAT DARI UPLINE

– satu keistimewaan yang saya suka dalam shaklee ialah, SIAPA USAHA LEBIH, DIA DAPAT LEBIH. walaupun berada dalam MLM yang orang kata, wahhh untung orang atas..orang bawah usaha lebih-lebih, orang atas gak yang makin naik “>.  ia tidak berlaku dalam shaklee.

– istimewanya shaklee, downlne boleh “memotong” upline pada bila bila masa. samada dari rank, dari pendapatan dan juga dari jumlah ahli downline masing masing. ia tidak mustahil kerana saya sendri mempunyai downline yang berada rank lebih tinggi dari saya dan pastinya incomenyer juga lebih banyak dari saya.

 

cukup dulu 3 keistimewaan shakee berbanding MLM yang lain..nanti kita story mory lagi keistimewaan shaklee ye….see you soon…

 

 

***jika anda berminat menjadi ahli shaklee atau inginkan penerangan lebih lanjut, anda boleh hubungi saya melalui :_

sms/whatsapp/wee chat : 013-7374958

email : sitinorizasaleh@gmail.com

 

atau, jika anda berminat untuk berjumpa atau mendapatkan produk shaklee ini, saya adalah pengedar shaklee di Kota Tinggi, Johor.

PERBEZAAN SHAKLEE DENGAN SYARIKAT SUPLEMEN YANG LAIN

download (1)

anda mesti pelik kenapa produk shaklee tetiba meningkat naik dan tetiba juga stok shaklee selalu habis di pasaran malaysia…orang kata FENOMENA!!!…

walaupun orang kata, sama je semua suplemen kat malaysia ni..cuma beza brand, berapa biji dalam sebotol je…kalau anda mencari suplemen berpandukan luaran ssemata-mata, anda silap. kenapa saya memilih shaklee sebagai suplemen saya dan keluarga saya?

1) BERASASKAN SUMBER SEMULA JADI
– Syarikat ini ditubukan oleh Dr Shaklee berdasarkan falsafah kehidupan yang harmoni dengan alam (Living in Harmony with Nature). para saintis shaklee mencari sumber di merata dunia bagi mendapatkan ramuan semula jadi yang paling tulen dan berkesan daripada sumber alam.
Prinsip memperolehi ramuan daripada sumber alam membantu shaklee menjadi syarikat makanan tambahan semula jadi nombor satu di Amerika, dengan produk-produk yang bebas daripada pengawet, bahan tiruam, bahan pemanis, pewarna, perisa atau apa apa kandungan buatan yang lain.

2) KETULENAN YANG TELAH DIUJI
– pihak shaklee menjalanka 83,000 ujian kawalan kualiti setiap tahun untuk mengesahkan ketulenan dan keberkesana rumusan rumusan mereka. mereka juga telah menjalankan 349 ujian kualiti bagi Vitalea semata-mata.
Pihak shaklee menumpukan sepenuh perhatian bagi memastikan ketulenan ramuan-ramuan dalam produk kami. Ramuan semula jadi boleh tercemar dengan bahan-bahan yang berbahaya seperti herbisid, racun perosak, DDT dan logam-logam berat.
Selain itu, di shaklee juga, ramuan ramuan botanikal yang baru akan menjalanji ujian pihak ketiga secara terperinci untuk memastikan ketulenannya, termasuk ujian ketat bagi 358 bahan bahan pencemar yang berpotensi.

shaklee+logo+24

3) KEBERKESANAN DAN PRESTASI KLINIKAL YANG TERBUKTI
– Apa yang anda baca pada label, adalah apa yang akan anda perolehi iaitu terjamin setiap masa. Kesemua raman botanikal yang digunakan telah menjalani ujian yang meluas bagi keberkesanannya termasuk pengesahan spesis-spesis tumbuhan oleh pihak ketiga. Produk-produk shaklee mengandungi jumlah fitonutrien-fitonurien aktif yang tepat untuk memberi manfaat kesihatan yang optimum secara konsisten. Lebih daripada 90 kajian dan abstrak yang diterbitkan dalam jurnal-jurnal sainstifik menyokong keberkesanan produk shaklee. Setiap satu produk shaklee mengandungi jumlah amuan aktif yg tepat dan berkesan untuk memberi manfaat kesihatan yang optimum pada setiap masa.

4) PEMBUATAN TERKINI
– shaklee menetapkan piawaian berkualiti dan menggunakan kemudahan-kemudahan terkini yang berupaya menghasilkan produk-produk dengan kualiti yang terbaik. Cara-cara pemprosesan yang berpaten memastikan penyerapan dan penggunaan nutrien secara optimum di dalam badan.
-Shaklee mematuhi Amalan-Amalan Baik Pembuatan ( Good Manufacturing Practices), satu set piawai kawalan kualiti yang lebih ketat berbanding dengan apa yang digunakan dalam pembuatan makanan tambahan masa kini.

5) KEPUASAN TERJAMIN
– Shaklee memberikan jaminan mutlak tanpa syarat kepada setiap satu produk shaklee. Shaklee menyokong setiap produk yang dikeluarkannya. Shaklee juga percaya bahwa produk-produknya adalah yang terbaik di dunia dan memberikan jaminan 100%. Shaklee berusaha sedaya upaya demi kepuasan pengguna sepenuhnya. itulah sebabnya shaklee memberikan jaminan 100% bagi produknya.

****berminat ingin menjadi ahli shaklee? anda boleh hubungi saya untuk maklumat lanjut..
**** berminat ingin mendapatkan produk hebat ini ? anda juga boleh hubungi saya..saya adalah pengedar shaklee di kota tinggi jika ingin mendapatkan secara COD. opsss, jangan risau, penghantaran melalui pos laju ke seluruh MAlaysia juga ada 🙂

Siti Noriza Saleh
ID ; 852453
TEL : 013-7374958
EMAIL : admin@damiapitshop.com

KENAPA SAYA PILIH SHAKLEE?

download (1)

 

Orang selalu tanya saya…kenapa saya pilih shaklee??  kenapa saya pilih shaklee unuk memenuhi keperluan suplemen saya.. kenapa saya pilih shaklee sebagai biz MLM saya??. meh saya ceritakan.

Bermula nya saya dengan shaklee ini dengan mencari suplemen penyusuan..atau lebih kata lain milk booster. saya sudah mencuba milk booster secara alami dengan mengambil sayuran hijau (walaupun hakikatnya saya tak makan sayur ), buat air rebusan longa, makn itu, makan ini dan apa saja yang orang cakap untuk tambah susu.

akhirnya saya terjumpa produk hebat ini hasil carian di internet. dari situ, saya membuat pembelian dan mencuba set itu untuk setahun…oh.myesalnya saya x mulakan biz ini dari awal keahlian saya, selepas mencuba setahun dan Alhamdulillah ia menunjukkn kesan yang menakjubkan, saya mula ingin berkongsi kebaikan set penyusuan ini dengan semua ibu-ibu di luar yang turut mencari milk booster. dari situ, saya mula belajar apa itu MLM shaklee.dan Ianya sangat-sangat mengejutkan kerana group support biz saya bukan saya mengajar tentang strategi pemasaran, malahan turut mengajar ilmu kerohanian.Allah Maha Besar…

saya tahu apa itu dhuha, apa itu tahajud, solat hajat..malahan saya tahu apa kebaikan surah al mulk, surah Al Waqiah, surah Yassin..tapi, saya tak pernah pikir ianya satu keperluan dalam hidup saya, Masya Allah..jauh tersasar sungguh saya..Walhal, Allah telah beri banyak idea dan plan untuk saya “berjumpa” dengan Nya secara terus tanpa set appoinment…rasa kerdil sesangat.. Alhamdulillah, hasil dari group support ini, saya sudah memahaminya dan berusaha untuk istiqamah melaksanakannya tanpa melupakan perkara yang wajib..

saya tidak pernah jumpa lagi group perniaagaan yang di masa yang sama menekankan tentang ilmu kerohanian. yang mengajar tentang zikir, tentang istiqamah, tentang tawakal, tentang perggantungan sepenuhnya pada Allah. saya tidak pernah menyesal dengan pilihan saya..dan saya pastikan, saya juga akan berusaha untuk memberi dan terus memberi apa yang ssaya terima dari group support saya kepada mereka di luar sana.

 

**ingin menyertai group biz saya? hanya bermodalkan RM75 seumur hidup, group support yang sangat supportive, MLM yang tidak menekan ahlinya dan tidak ada istilah, upline makin kaya, downline makin kayap.****

saya pengedar shaklee di kota tinggi jika anda ingin mendapatkan produk shaklee secara terus dengan saya.

sms/whatsapp : 01-7374958

email : admin@damiapitshop.com

pages: Damia Pit Shop

fb : Siti Noriza Saleh

PENGEDAR SHAKLEE ;-

download (1)

 

Semakin ramai para pelanggan yang benar-benar memahami nikmat kesihatan. malahan ada antara mereka yang sudah mendaftarkan diri menjadi pengedar shaklee.

Untuk pengetahuan semua, walaupun saya menyediakan perkhidmatan pos ke seluruh Malaysia, saya juga mempunyai rakan pengedar shaklee yang lain yang mana pengedar shaklee ini sedia menghantar vitamin yang anda ingin secara terus kepada anda.

saya tahu, ramai yang risaukan membuat pembelian melalui online dengan pengedar shaklee yang sedia ada di alam maya, oleh itu, saya senaraikan rakan pengedar shaklee saya berhampiran anda.

 

LOGO

NEGERI JOHOR ;-
1. SITI NORIZA SALEH – 013 7374958 ( KOTA TINGGI )
2. SURYATI ZAINAL – 019-7562055 ( GELANG PATAH )
3. NORMALA JAMALUDIN – 019-7041447 ( PASIR GUDANG )
4. SAIFULNIZAM – 0127366224 ( JOHOR JAYA )
5. SITI SALMIZA – 019-7872140 ( SIMPANG RENGGAM )
6. SAIFULNAZRI – 012-7576009 ( TAMAN DAYA, JPJ, JB )
7. SITI NURATIQAH – KLUANG
8. MARHAINI – 016-4147409 ( SETIA TROPIKA )
9. NOR EFFAHANIE – 012-7620043 ( SEELONG, KG BAHAGIA )
10. NORLAILY – 017-7656994 ( BATU PAHAT )
11.ANOM – 012-7256107 ( LARKIN, JOHOR BAHRU )
12. ROHAIDA JAIS – 018-7920474 ( KOTA TINGGI )
13. NORJIHAN – 018-7844157 ( SUNGAI MAS, KOTA TINGGI )
14. NORLINDA – 013-7139256 ( SUNGAI RENGIT, BANDAR PENAWAR )

NEGERI SEMBILAN :-
1. NOOR SUZIEANY – 019-6185609 ( SEREMBAN, SENAWANG )

NEGERI SELANGOR :-
1. FARIDAH JAINUN – 012-2606059 ( BATU CAVES, WANGSA MAJU ) 2. SUZI ZAMAHSARI – 019-3307345 ( SALAK TINGGI, SEPANG )
3. SUZLI ELIMI – 012-9145954 ( PORT KLANG )
4. ROZAINAH – 013-2591382 (SUBANG, SHAH ALAM, DAMANSARA)
5. MAHASLIZA – 017-6291337 ( PUCHONG )
6. WARDAH AINA – 016-2224767 ( SUBANG JAYA )
7. ZAHANA – 017-2046151 ( SUNGAI BULOH )

KUALA LUMPUR :-
1. EMMA YASMAD – 017-3924686 ( CHERAS, KL )

PULAU PINANG :-
1. SITI RUZAIDAH – 013-4868608 ( KEPALA BATAS,BERTAM )
2. ROHAIDA NANYAN – 012-4456607 ( KEPALA BATAS, SEBERANG PERAI )

TERENGGANU :-
1. MAZLIZA JUSOH – 013-9847225 ( KUALA BERANG, HULU TERENGGANU )
2. AZLIDA – 017-5703214 ( KUALA TERENGGANU )
3. NURUL AIDA – 019-8045155 ( KUALA TERENGGANU )

SABAH :-
1. RAZILAH SAHAD – 019-8070865 ( LABUAN )

PAHANG :-
1. ZULIANA ZULKEFLI – 013-9076596 ( BANDAR TUN RAZAK, KERATONG 3 )

PERAK :-
1. EPI RAFEEZA – 011 11188748 ( LUMUT )

 

jika anda berada berhampiran pengedar shaklee di atas, anda boleh terus hubungi mereka..opssss, jika anda tidak mempunyai pengedar yang berhampiran, apa kata, anda sajalah yang menjadi pengedar shaklee….saya juga mencari mereka yang berminat untuk menjad ahli sekaligus menjadi pengedar shaklee di kawasan anda 🙂

1 2