TESTIMONI : PENYAKIT KAKI TANGAN DAN MULUT ( HFMD )PULIH

Kali ni saya nak berkongsi pula testimoni dari Puan Wana mengenai penyakit kaki tangan dan mulut atau HFMD anaknya pulih selepas menggunakan produk Shaklee iaitu Chewable Vitamin C, Nutriferon, Herbal blend Multi-purpose cream dan basic H. ikuti perkongsian testimoni penyakit kaki tangan dan mulut akhirnya pulih.

 

TESTIMONI 26 : WANA MOHD TAHIR (banyak lagi testimoni di pages : SUPERMOM SHAKLEE STORY)

.
[ANAK SEMBUH DARIPADA HFMD]

.
Nama Saya Nor Hawana Mohd Tahir. Saya bekerja sebagai Pembantu Pustakawan dan mempunyai 2 cahaya mata. Kali ni Saya nak berkongsi kisah anak lelaki Saya Naeem Akmal yang terkena penyakit tangan kaki mulut atau HFMD.

.

Read more

MASALAH SEMASA MENGANDUNG DAN CARA ATASINYA

3 bulan pertama kehamilan, hormon estrogen dalam tubuh akan meningkat, akibatnya perlbagai masalah akan timbul. Ia akan membuatkan bakal ibu akan merasa tertekan dan ini akan memberi kesan pada perasaan ibu dan juga bayi yang dikandung.
Tetapi, jangan risau. melalui penjagaan yang betul, ia boleh diatasi.
Ada mereka yang hamil tiba tiba suka untuk merias diri dan menjaga kulit muka. pergi ke spa untuk buat rawatan kulit muka. Opsss jangan lupa beritahu kepada staff di spa berkenaan yang kita sedang hamil. Ia adalah untuk mengelakkan staff menggunakan bahan bahan kimia yang tidak sesuai untuk ibu hamil.

Read more

TESTIMONI/..TERBAEKKK….HANYA GUNA HERBAL CREAM JE….

 Wah…tak sangka saya…benar-benar tak sangka….sebab saya tak pernah mencubanya…tapi bila customer dah mencubanya, maka saya juga perlu mencubanya….ha ha ha ha ha……jom baca testimoni ni…:_











                                        



Cream ini akan berasa dingin , bermentol dan tidak berminyak…lagi pula ianya dibuat daripada ekstrak herba semulajadi yang menenangkan termasuk sage, horse chesnut yarrow dan rosemary.

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 Hubungi saya 013-7374958 atau melalui email damia_pitshop@yahoo.com atau add saya di fb ( siti noriza saleh ) untuk dapatkan konsultasi tentang set mana yang paling sesuai dengan anda. Anda akan diberikan tips dan cara pengambilan vitamin yang betul apabila membeli dengan saya 🙂

HERBAL BLEND MULTI-PURPOSE CREAM….hilangkan gatal-gatal..(kalau gatal lain, x hilang ye )

Assalamualaikum…..sihat semua? wah…yang peneroka, penerokawati dan anak-anak felda yang lain mesti tengah dok tersengih-sengih menanti DURIAN RUNTUH kan?..he hehe…
ok..kita tinggalkan pasal durian runtuh tu…hari ni, sya cerita dan kongsi pasal HERBAL BLEND MULTI-PURPOSE CREAM dari SHAKLEE….

Produk ini antara produk yang mesti ada di rumah saya…kerana, saya gunakannya untuk meletakkan di tempat bekas gigitan nyamuk, semut dan gatal-gatal….tau jelah..budak-budak…dan anak sya pula jenis yang kulit sensitif….kena gigit sikit je tapi tanda merahnya menyala-nyala….

anak saya si Mia tu pun dah pandai gunakan cream ni…asal gatal je, terus capai cream ni….dia kata “bestlah mama…x panas…kalau guna yang minyak merah ( minyak angin ) tu, panas sangat…x best…lekit-lekit kat tangan mia”….see…budak2 pun tau..he hehe..lagipun, ia nya selamat digunakan oleh sesiapa pun…tak berminyak dan mudah meresap….so, x perlu risau kalau digunakan pada anak-anak…

Cream ini akan berasa dingin , bermentol dan tidak berminyak…lagi pula ianya dibuat daripada ekstrak herba semulajadi yang menenangkan termasuk sage, horse chesnut yarrow dan rosemary.

Ia juga boleh digunakan dan berkesan untuk menghilangkan tanda-tanda hitam di buku lali, lutut dan siku anda…anda boleh klik link ini utk testimoni ..

jadik, cubalah….dan anda pasti merasain kesannya…lagi pula, ia nya comel dan mudah dibawa ke mana-mana…

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Hubungi saya 013-7374958 atau melalui email damia_pitshop@yahoo.com atau add saya di fb ( siti noriza saleh ) untuk dapatkan konsultasi tentang set mana yang paling sesuai dengan anda. Anda akan diberikan tips dan cara pengambilan vitamin yang betul apabila membeli dengan saya 🙂

HERBAL BLEND MULTI-PURPOSE CREAM….hilangkan tanda hitam

hari ni saya nak buat testimoni pasal buku lali saya…he hehe……buku lali saya agak hitam ye …jadik saya cari alternatif utk putihkn balik buku lali saya tu..ha haha….sebelum tu, jom kita tgok apa fungsi herbal blend ni…
Herbal Blend® Multi-Purpose Cream

  • Krim yang menenangkan ini telah diuji secara klinikal di mana ia dapat melembutkan kulit yang kasar dan pecah-pecah pada lutut, siku serta tumit kaki.
  • Dingin, bermentol dan tidak berminyak.
  • Diperbuat daripada estrak herba semulajadi yang menenangkan termasuk sage, horse chestnut yarrow dan rosemary.
Dan saya selalu gunakannya sebagai penawar untuk gatal-gatal bagi anak saya yg sgt alergik dgn nyamuk dan semut…hu hu uh….saya tgh proses utk hilangkan bekas kudis di kaki anak saya….tapi hari ni saya nak wat utk diri sndiri.he hee..

Buku lali belah kanan saya hitam cm nilha…then, bila baru 3 hari guna herbal blend multi-purpose cream ni, buku lali saya mula beransur bertukar warna…he hehe…..ni bukti nya..
kulit di tgh2 dah mula kering dan menjadik putih….he hehe…nnti lg seminggu, saya update lg perkembangan buku lali saya ni…..
TUNGGU!!!!!!!!!!

“ingin dapatkan produk ini?,..boleh hubungi saya melalui email : damia_pitshop@yahoo.com atau 013-7374958. bagi pembelian produk dari saya, saya akan berikan tips EKSLUSIF khas untuk anda dari saya…..