TESTIMONI : ASMA MULA BERANSUR ANSUR HILANG

ini pula kisah anak saya yang menghidap asma sejak bayi lagi. Ia kisah benar dari saya, dan pastinya cerita ini lebih dekat dengan saya sebab saya yang melihatnya hari hari. Sehinggakan, ada hari hari dia diserang asma dan melihat betapa sukarnya dia untuk bernafas, buatkan saya sendiri sebak.

 

 

[PENYAKIT ASMA SEJAK LAHIR KIAN PULIH DAN ZAFRAN DAH TAK PERLU FOLLOW UP KE HOSPITAL LAGI]

.
Muhammad Dayyan Zafran. Anak lelaki seorang tapi senang semasa mengandung, diuji pula dengan kesihatannya. Hah, pernah dengar kan ayat tu? Ada yang diuji semasa mengandung, tapi senang membesarkan anak-anak. Zafran dari kecil doctor sudah sahkan dia ada asma. Lahir tahun 2010 dan semakin teruk setelah hampir lemas pada tahun 2012.

.

Read more

MEALSHAKE PENUH DENGAN NUTRISI PENTING

Bismillah.

Anda kurang vitamin? Ambil saja Mealshakes. Kenapa? Dengan rasa vanilla yang sedap, Mealshakes kaya dengan 19 vitamin utama, protein, serat dan mineral serta kalsium yang penting untuk khasiat yang dipelukan oleh tubuh badan setiap hari. Selain kanak-kanak, ia juga sesuai untuk dinikmati oleh seisi keluarga.
mealshake

 

Mealshake memberikan tenaga dan dapat membantu menguatkan sistem imun kanak kanak sekali gus melindungi mereka daripada jangkitan penyakit.  Mereka yang demam akan lebih cepat sembuh daripada biasa.  Sementara yang kurang berselera dan memilih makanan pula, kandungan Asid Folik, Biotin, Kalsium dan Magnesium membina tulang dan sel sel dalam proses tumbesaran yang sihat.

Mengandungi Vitamin A, C, E, Zink dan Selenium, Mealshakes juga sesuai untuk mereka yang ingin tampil awet muda. Ia membekalkan vitamin B Kompleks, Zat Besi dan Kuprum untuk membentuk sel darah merah yang sihat sekaligus mencegah kulit kusam.  Selain itu, ia kaya dengan protein yang membantu dalam pembentukan kulit, kuku dan rambut serta tisu tubuh. Keistimewaan Mealshake juga boleh dimanfaatkan oleh ibu ibu hamil dan menyusukan anak pula kerana membanu penghasilan susu badan yang berkhasiat.

Mealshakes juga kaya dengan serat yang membantu melawaskan pembuangan air besar bagi menyingkirkan lemak dan toksin berlebihan daripada kolon dan perut bagi proses detoksifikasi selain sesuai untuk yang mempunyai masalah sembelit.  IA juga mengandungi lesitin soya yang bertindak dengan vitamin larut lemak sesuai untuk mereka yang menghadapi kesukaran dalam menelan pil terutamanya di kalangan warna emas dan mereka yang ingin mengekalkan berat badan ideal serta atlet yang perlu menjaga pemakanan mereka.

 

Umpama makanan segera yang sihat dan mudah larut di dalam tubuh.  Mealshake bebas perisa dan pewarna tiruan, pasti menjadi minuman kegemaran seisi  keluarga. Boleh dihidangkan secara sejuk ataupun suam.

 

jika anda berada di sekitar Kota Tinggi, atau Felda Semenchu dan sekitarnya, anda boleh mendapatkan produk ini secara terus dari saya kerana saya merupakan pengedar shaklee Kota Tinggi dan pengedar shaklee Felda Semenchu dan sekitarnya.pembelian online juga boleh dilakukan melalui saya atau anda ingin menggunakan kad debit atau kad kredit, boleh klik ikon di bawah ini 🙂

 
order  now

 

 

Atau, saya berikan anda senarai pengedar shaklee di seluruh Malaysia jika anda klik ikon di bawah ini. Manalah tahu ada yang berhampiran dengan anda 🙂

 

SID1

 

 

PROMOSI MEALSHAKE BUY 3 FREE 1

Bismillah, bulan September menjengah lagi…. Alhamdulillah, sedar tak sedar dah masuk penghujung tahun 2014. Allah, cepat sungguh masa berlalu.  sempena bulan September ni, pihak Shaklee adakan dua promosi hebat, iaitu promosi pertama ialah BUF 3 FREE 1 untuk MEALSHAKE!!!  Best giler kan? tak pernah pun shaklee buat sampai 2 promo produk dalam sebulan.. so, bagi anda semua yang berkeinginan selama ini untuk memiliki mealshake ini, masa inilah yang sesuai untuk anda rebut!! sangat jimat.. satu canister mealshake ni berharga RM113.75 tau. so, kalau anda beli 3 canister, ada dapat percuma satu bermakna anda jimat RM113.75!!!!! berbaloi wei…

PROMOSI SEPTEMBER 2014

Jadi, apa tunggu lagi? jom dapatkan produk HOT ini HARI INI JUGA!!!

eh? siapa cakap mealshake ni hanya untuk budak budak je? nak tau cerita tak? ada seorang makcik ni dah tua. dia bekerja di ladang dan bila di usia tuanya, dia mula jatuh sakit sehinggakan bila di bawa ke hospital, doktor kata dah tiada harapan lagi untuk hidup. JAdi makcik tua ni disuruh bawa balik ke rumah sehingga hayatnya tiba.  sampai satu hari, ada seorang pengedar shaklee telah berikan mealshake ini sebagai hadiah kerana makcik ini sudah tidak mampu untuk makan apatah lagi untuk makan ubat ubatan.  Maka, bermulalah makcik ini hanya ambil mealshake dan dibancuh sebagai susu sebagai makanan harian.  selepas beberapa bulan, Alhamdulillah, makcik ini sihat kembali dan dia sudah boleh bekerja di ladang kembali. dan menjadi satu cerita tangisan kegembiraan bila makcik ini dibawa keluarga nya ke  bandar berjmpa kawan kwan dan sanak saudara, masing masing mengalirkan air mata kerana tidak sangka makcik itu masih hidup dan sihat serta cergas.  Sedangkan para doktor sudah meramalkan yang makcik ini tidak akan hidup lama. Kuasa Allahkan.  jadikan mealshake sebagai asbab kepada kesihatan makcik ini.  tetapi, apakah kandungan mealshake ini sehingga makcik ini mampu bertahan dan kembali pulih seperti biasa? nantikan entry saya selepas ini 🙂

jangan marah ha!!!  atau anda juga boleh KLIK SINI untuk mengetahui lebih lanjut lagi mengenai MEALSHAKE

ingin dapatkan produk ini secara COD? saya merupakan pengedar shaklee Kota Tinggi dan kawasan sekitarnya.  hubungi saya :_

013-7374958

Siti Noriza Saleh

atau, jika anda mencari pengedar shaklee berhampiran anda, KLIK SINI untuk senarai penuh pengedar shaklee Malaysia

SID

SET KECANTIKAN ( SET BUDGET DENGAN MEALSHAKE )

download (1)

Saya suka bercerita tentang cantik..iye..cantik lebih dikaitkan dengan golongan wanita yang selalu nak cantik..ada ke wanita yang tak nak cantik..walaupun dia memakai tudung labuh, berhijab , dia tetap ingin cantik..cuma cantik itu ditujukan dan digambarkan kepada siapa dan untuk siapa.

Bagi mereka yang sememangnya mengambil supplement shaklee sebagai salah satu cara untuk cantik, ini ada alternatif lain untuk anda..dan ianya sangat sesuai untuk mereka yang baru ingin mencuba dengan budget yang sederhana.

Anda boleh mendapatkan set budget dengan MEALSHAKE. apatah lagi, bulan ni ada promosi MEALSHAKE!!!!

set budget ( kecantikan )

set budget dengan MEALSHAKE ini diperkenalkan kerana set kecantikan yang asal ialah ENERGIZING SOY PROTEIN, VITAMIN E, B COMPLEX DAN JUGA VITAMIN C.

Dan bagi sesetengah orang, agak rasa sukar untuk membeli ke empat empat produk ini dan disebabkan itu, sya beri pilihan kedua anda dengan membeli set budget kecantikan ini..

opsss, bukan semata-mata MEALSHAKE ye..ia perlu juga diambil dengan “adik” VITAMIN E iaitu GLA…

sebab apa GLA dan MEALSHAKE untuk set budget kecantikan ini?

KERANA ;-

Mealshake kaya dengan protien yang menyihatkan sel-sel dan lengkap dengan 24 jenis vitamin dan mineral penting untuk perkembangan kulit yang sihat. sebab itu MEALSHAKE dikenali sebagai “adik” kepada ESP.

Kenapa protein penting?

  1. protein berfungsi untuk membina sel baru dan menggantikan sel rosak atau sel yang telah mati
  2. protein digunakan untuk membina tisu penghubung pada ligamen, tendon dan otot.
  3. protein berfungsi untuk mensintesis hormon bagi koordinasi badan
  4. protein digunakan untuk mensintesiskan antibodi bagi pertahanan badan.

Kulit yang cantik bermula daripada sel yang sihat. Jika sel telah mati atau rosak tidak diganti, itulah penyebab kepada kulit kusam. Selain protin, mealshake jugamengandungi bcomplex, iron dan copper untuk membentuk sel darah merah yang sihatsekaligus meningkatkan warna kulit dan menjadikan kulit kelihatan lebih bertenaga.

KENAPA GLA?

– Mengandungi vitamin E, borage Oil dan juga minyak sunflower yang memang diakui akan keberkesanannya terhadap pembaik pulih kulit

– mengandungi omega 6 yang membantu mengatasi masalah radang kulit dan melembapkan kulit.

 

ingin mendapatkan kedua-dua produk ini?>.hubungi saya :-

email : admin@damiapitshop.com

sms/whatsapp/wee chat : 013 7374958

pages : https://www.facebook.com/DamiaPitShop

jika anda berada di sekitar Kota tinggi, saya adalah pengedar shaklee berhampiran anda. boleh mendapatkan produk ini secara COD samada berjumpa saya di bandar Kota tinggi atau saya boleh hantar terus ke rumah anda 🙂