TAK PERCAYA DENGAN AIR DI HOTEL? BAWA PENAPIS AIR SENDIRI!!

download (1)

kita selalu risaukan kebersihan air di sesuatu tempat kecuali kalau air tu adalah air mineral. tetapi sekarang ini pula kita selalu disogok dengan cerita-cerita yang tak sedap di dengar dan di baca. ada yang cakap jangan percaya dengan air di hotel sebab ada kes air yang diminum tercemar gara-gara ada penemuan mayat dalam tangki di hotel!!.. sesuatu yang megejutkan. dan ada pulak cakap jangan percaya dengan air di hotel yang di masak menggunakan cerek di hotel kerana pengemas bilik memjumpa kondom dalam cerek!!! fuh!!! mau terbayang bayang gak kalau kita gi hotel kan???

apa kata, kita bawa penapis air sendiri…apa?? mana ada penapis air bergerak? tak percayalah…trengggg…

GET CLEAN WATER

Cantik tak penapis air ini?

ini adalah produk keluaran Shaklee iaitu GET CLEAN WATER

Get Clean Water adalah revolusionr baru-penapisan sistem water-filration pither disahkan oleh persatuan kualiti air ( WQA) untuk mengurangkan sehingga 99% lead, serta berpuluh-puluh bahan pencemar lain yang boleh hadir dalam air anda dan mungkin berbahaya kepada kesihatan anda. Multipatented Get Clean Water menggunakan blok pepejal karbon untuk menapis dan membersihkan air anda. setiap penapis air bersih mengendalikan 80 gelen air, dua kali ganda sebagai BRITA dan setiap penapis dibuat dari tempurung kelapa yang mampan karbon yang menggunakan proses zeroemission. Tambahan pula, ia adalah water-filtration pitcher pertama dengan sistem penapis karbon-blok yang boleh diisi semula, jadi kurang sisa akan ke tapak pelupusan!

PERBEZAAN SHAKLEE :-

SELAMAT
menyingkirkan kandungan plumbum dan banyak bendasing lain. Get Clean Water ini berupaya mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin terkandung di dalam air. IA juga diiktiraf oleh PErsatuan Kualiti Air ( Water Qualiy Association) yang ianya dapat mengurangkn plumbum dan banyak bendasing lain.

MESRA ALAM :
memelihaa alam sekitar Get Clean Water ini menggunakan sistem Penuras Jag air dengn blok karbon isian semula yang pertama, di mana ianya dapat mengurangkan timbunan sisa. Dan lagi, seetiap penurasan diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar.

HANDAL :
lebih banyak air bersih pada setiap masa Get Clean Water menghasilkan 303 liter ( 80 gelen ) daripada setiap turasan yang mana dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama lain dan mengurangkan bahan cemar yang mungkin wujud dalam air dan berbahaya kepada kesihatan.

HARGA : RM 460 – SEMENANJUNG
RM 483.OO – SABAH& SARAWAK

– PERCUMA 3 FILTER YANG BERNILAI RM168 !!!!).

dapatkan segera dari saya!!

jika anda berada di sekitar kota tinggi, johor, anda boleh mendapatkn terus dari saya secara COD..cash on delivery. atau hubungi saya : 013 7374958.

sekiranya anda berada di luar kawasan kota tinggi, jangan risau..penghantran melalui pos laju dan kurier srvis disediakan untuk anda!!!.

GET CLEAN® WATER PITCHER

Cantik tak penapis air ni?…..boleh dibawa ke mana-mana tau….x perlu masak, x perlu tapisan smpai banyak kali….airnya snagttttttttttttttt jernih dan rasanyer pun sedap…x rasa klorin pun…he hehe…satu lagi produk TERBAIK dari SHAKLEE…..



Get Clean® Water Pitcher

MEMPERKENALKAN GET CLEAN® WATER
Get Clean® Water merupakan sistem penurasan air multipaten baru yang menghasilkan air yang lebih sihat. Berbanding dengan jag air yang lain, Get Clean® Water menggunakan sebatang blok karbon padu untuk membersihkan air anda serta mengurangkan bahan-bahan cemar yang sukar disingkirkan termasuklah kandungan plumbum sehingga 99%.

Get Clean® Water merupakan sistem penuras jag air pertama yang menggunakan blok-karbon yang boleh diisi semula. Jadi, kuranglah botol plastik yang perlu dibuang. Ia juga berupaya menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan.

Air yang lebih bersih dan sihat ataupun bumi yang lebih bersih dah sihat?
Sudah tentu kita boleh menikmati semuanya!

Menandingi Jenama Terkemuka yang Lain!

• Disahkan dapat mengurangkan kandungan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain. disamping mengekalkan kandungan mineral air yang sihat!
• Disahkan dapat mengurangkan klorin, jadi ia dapat mengurangkan ancaman kesihatan yang disebabkan oleh bahan sampingan klorin!
• Disahkan dapat menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan -dua kali ganda lebih daripada jenama terkemuka.
• Sistem Penuras Jag Air berblok- Karbon Isian Semula yang pertama

Pilihan Bijak!
• Hanya beberapa sen bagi seliter air
• Air yang lebih sihat dan rasanya yang enak
• Jag Air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah dituras- tidak memerlukan kuasa elektrik 
• Ringan dan mudah dibawa
• Menjimatkan kos – tanpa perlu dimasak

KEISTIMEWAAN SHAKLEE

SELAMAT: “Menyingkirkan kandungan plumbum” dan banyak bendasing lain
Get Clean® Water ini berupaya mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin terkandung di dalam air. Ia juga diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Air (Water Quality Association [WQA]) yang ianya dapat mengurangkan plumbum dan banyak bendasing lain.

PILIHAN BIJAK: Menjimatkan Kos
Rakyat Malaysia banyak membazirkan wang dengan meminum air botol. Dengan hanya berapa sen seliter sahaja, Get Clean® Water dapat memberikan air yang bersih dan rasanya yang enak dengan meter bijak yang menandakan bilakah masanya untuk anda menukar penuras tersebut tanpa perlu mengagaknya.

HANDAL: Lebih banyak air bersih pada setiap masa

Get Clean® Water menghasilkan 303 liter (80 gelen) daripada setiap turasan yang mana dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama lain dan mengurangkan bahan cemar yang mungkin wujud dalam air dan berbahaya kepada kesihatan anda.

MESRA ALAM: Memelihara alam sekitar

Get Clean® Water ini menggunakan sistem Penuras Jag air dengan blok-karbon isian semula yang pertama, di mana ianya dapat mengurangkan timbunan sisa. Dan lagi, setiap penuras diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar.


anda tidak perlu berhutang, tidak perlu risau ianya hilang dicuri orang diluar rumah, tidak perlu bayar tiap2 bulan untuk membeli filter….


harganya sangat berpatutan…..cubalah…anda pasti terpikat..

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 Hubungi saya 013-7374958 atau melalui email damia_pitshop@yahoo.com atau add saya di fb ( siti noriza saleh ) untuk dapatkan konsultasi tentang set mana yang paling sesuai dengan anda. Anda akan diberikan tips dan cara pengambilan vitamin yang betul apabila membeli dengan saya 🙂