Category: Uncategorized

TIPS BAGI IBU IBU MENYUSUKAN ANAK DI DALAM BULAN RAMADHAN jom kita ikuti pandu…

TIPS BAGI IBU IBU MENYUSUKAN ANAK DI DALAM BULAN RAMADHAN

jom kita ikuti panduan pemakanan khas untuk ibu-ibu menyusu yang ingin berpuasa ;…

1) MINUM AIR YANG MENCUKUPI ;-
!~ Anda perlu minum air yang mencukupi ketika sahur dan berbuka bagi mengelakkan dehidrasi yang bakal menjejaskan penghasilan susu. Seelok-eloknya minum 2 -3 liter atau bersamaan minum dua liter atau bersamaan dengan lapan gelas air sehari.

2) JANGAN ABAI SAHUR;-
~ Usah sesekali meninggalkan waktu bersahur. Namun, anda digalakkan untuk melambatkan makan sahur, Makanlah makanan yang kaya dengan proten dan apa saja makanan berbentuk sup. Dalam pada itu, anda perlukan kurangkan pengambilan makanan bergoreng dan berminyak kerana ia boleh mengurangkan nutrisi makanan yang diambil.

3) MAKAN KURMA KETIKA BERBUKA:-
~Berbukalah dengan memakan kurma terlebih dahulu sekurang-kurangya tiga biji. Amalan sebegini dapat membekalkan tenaga segera selepas berpuasa sepanjang hari.

4) BANYAKKAN BUAH DAN SAYUR;-
~Makanlah buah dan sayur yang ternyata mengandungi banyak khasiat yang bukan sahaja baik untuk tahap kesihatan anda malah bagus untuk bayi juga.

5) AMBIL LEBIH LEMAK SIHAT :-
~ JUmlah lemak di dalam susu ibu berkurangan apabila anda berpuasa. Untuk itu, anda perlu mengambil makanan yang mengandungi lemak sihat mencukupi. INi dapat dilakukan dengan mengambil susu dan produk tenusu seperti keju, susu dan sebagainya…

6) AMALKAN MADU:-
~ Anda sangat digalakkan untuk memakan madu setiap hari sepanjang berpuasa kerana ia merupakan sumber tenaga semula jadi… Selain daripada menambah stamina, ia mampu meningkatkan kadar serapan kalsium dalam tubuh.

7) ELAKKAN MINUMAN BEKARBONAT :-
~ Anda sememangnya digalakkan untuk minum banyak air ketika berpuasa tetapi hindari pengambilan minuman yang mengandungi banyak gula seperti air bikarbonat. Sama juga halnya dengan minuman berkafein, Ketahuilah bahawa kandungan gula dan kagien boleh mengangganggu pernghasilan susu ibu jika berlebihan..

kredit : majalah PA & MA.

untuk itu, saya syorkan para ibu menyusu mengambil supplement agar sentiasa sihat dan cergas,selain itu, ada juga supplement yang membantu ibu-ibu dari dapat menahan lapar…

saya syorkan anda :-

ianya juga sesuai bagi kanak-kanak yang ingin belajar berpuasa…sesuai untuk seiisi keluarga ..
ESP – ENERGIZING SOY PROTEIN
– Makan protein yang mencukupi adalah penting kepada pembentukan bayi kerana protein penting untuk pertumbuhan sel dan penghasilan darah bayi. Ia juga penting untuk pertumbuhan dan fungsi tisu plasenta, amnion dan tisu ibu. Anda perlu mengambil kira-kira 60 gram protein setiap hari semasa hamil — kira-kira 10 gram lebih daripada apa yang anda harus makan. Makanan yang kaya dengan protein termasuk daging tanpa lemak, telur, keju, ikan, susu dan kacang.

MEALSHAKE
* Pemakanan semulajadi yang baik n rasa hebat. Tanpa bahan tiruan, warna, pemanis atau pengawet ditambah ..
* sarapan segera sihat
* hidangan yang lazat, murah
* tambahan hidangan pemakanan yang dibungkus
* makanan ringan dikesan bila-bila masa
* makanan yang sesuai untuk mereka yang menonton berat badan mereka atau mengawal kolesterol jumlah lemak dan natrium

PERFOMANCE DRINK
* Ia adalah minuman ahli sukan yang mengandungi imbangan elektrolit yang sempurna untuk membantu mencegah dehydration, seperti fungsi minuman isotonik.
* Ia membekalkan 3 jenis karbohidrat bagi tenaga dan stamina.
* Membantu tubuh kita menjaga kestabilan bendalir agar tidak kekeringan.
* Mengandungi formula karbohidrat unik Shaklee iaitu opticarb yang membekalkan tenaga serta merta. Opticarb ialah rangkaian karbohidrat yang memberikan kita tenaga berterusan tanpa menganggu kestabilan gula dalam darah.

jom..apa lagi…x mampu beli ketiga-tiga produk ni?>.anda bolh pilih salah satunya ..mana yang sesuai utk anda?..anda boleh hubungi saya…x de masalah..

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Hubungi saya 013-7374958 atau melalui email damia_pitshop@yahoo.com atau add saya di fb ( siti noriza saleh ) untuk dapatkan konsultasi tentang set mana yang paling sesuai dengan anda. Anda akan diberikan tips dan cara pengambilan vitamin yang betul apabila membeli dengan saya

TESTIMONI HEBAT DARI PENGGUNA TEGAR ESP :- kredit to : @http://myaishah.blogs…

TESTIMONI HEBAT DARI PENGGUNA TEGAR ESP :-

kredit to : @http://myaishah.blogspot.com/

best je baca testimoni diakan…he hehe…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pada mulanya, aku minum Energizing Soy Protein (ESP) sebab nak tambah susu dan memperkayakan khasiat susuibu sahaja. But then, aku terasa kelainan pada tubuh badan aku sendiri. Apa kelainannya? Meh aku list down.

* Kulit badan terasa licin. Kalau dulu aku gesel-gesel kaki antara kaki terasa noo kasarnya. Macam pekerja buruh pon ada. Kekeke. Tapi sekarang, sungguh seronok nak gesel kaki sendiri. Err. Kenapa bunyi macam tidak senonoh je ni? Okeh, NEXTTT!

* Tapak kakiku yang kasar berdengkang sebelum ini sudah licin yow! Yang ini, suamiku yang perasan tahu? Masa tu duduk bersila, pastu dia tanya, “Eh, mana pergi kulit kasar kat tapak kaki awak? Dah hilang?” I pon tersipu-sipu malu. Cececece.

* Kulit muka jadi berseri, anjal dan gebu. Hoy gilalah buat entry up diri sendiri. Tapi betul okeh. Aku tak tipu. Dah ramai dah perasan dengan perubahan muka aku sendiri. Semua akan cakap muka aku berseri-seri. Sampai ada yang kata pembawakkan budak! HOY!
Aset-aset’ peribadi terasa gebu dan anjal. Ini tak payah cerita panjang. Nak tahu PM aku. Muehehehe.

* Badan yang dulunya terasa mudah penat, letih dan lesu terasa segar je setiap hari. Bab ini, aku cadangkan pengambilan bersama Ostematrix (pil Kalsium).

Fakta : Pengambilan Protin adalah sangat diperlukan bagi makanan sel-sel dalam badan kita. Sel badan yang sihat akan menjamin penyerapan vitamin-vitamin lain yang kita makan dengan lebihefektif dan optimum.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

anda tak teringin ke ada testimoni sendiri???…

jom hubungi saya dengan segera untuk mendapatkan stok hangat ini…

013 7374958
email : admin@damiapitshop.com

Bismillah… hari ni saya nak perkenalkan lagi satu produk killer dan giler te…

Bismillah…

hari ni saya nak perkenalkan lagi satu produk killer dan giler terbaik dari SHAKLEE…. ia adalah multivitamin terbaik di dunia…kenapa saya cakap begitu?…sebab VITALEA IRON FORMULA telah dipilih oleh Center for Science di Amerika Syarikat sebagai THE BEST MULTI-VITAMIN ( MULTIVITAMIN YANG TERBAIK ) di dalam Public Interest pada tahun 2000

Vitalea Shaklee adalah mutlivitamin dan mineral yang pertama dicipta di dunia. Peningkatkan teknologi telah mengubah bentuknya dari cecair ( 90 tahun dulu ) kepada bentuk tablet yang dikenali sebagai vita-lea. Setiap tablet mengandungi 30 nutrisi harian lengkap yang diekstrak daripada sayuran dan buah, 12 vitamin dan 7 mineral penting sebagaimana disrankan oleh RDA. Ia di formulasikan secara komprehensif dan sangat seimbang.

Tablet vita-lea ini disalut dengan serbuk nutrisi – spriluna. Ia dihasilkan dengan kaedah yang terkini dan teknologi eksplosif yang kompleks disebut explo-tabs. ia merupakan tablet multivitamin yang paling pantas di dunia terlarut dalm air dan juga tubuh manusia.. mineral yang terkandung di dalamnya mudah berintegrasi dengan protin untuk penyerapan yang pantas oleh usus kecil.

MANFAAT UTAMA ;-
* penambahan tenaga segera
– pemberi tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental, sekaligus membantu sistem memori dan fokus dalam aspek pembeljaran mahupun kerja seharian.

* pelengkap nutrisi :-
– kekurangan pelbagai vitamin dan mineral penting akibat amalan diet yang tidak seimbang, terutamanya mereka yang mengamalkan sayuran (vegetarian ) dan anemia.

* Keupayaan sistem produktif :-
– penting kepada kanak-kanak dan remaja yang sedang membesar

* metabolisme :-
– sangat membantu dalam stimulasi metabolisma dan melambatkan proses penuaan

* Elemen penting pada sel tubuh :-
– menyediakan asas nurisi, memastikan sel hidup, pertumbuhan sel baru, membantu proses pembesaran, pertumbuhan rambut, otot, kulit, kuku dan hormon, serta menjaga kesihatan tirod

* Melindungi organ:-
– menlindungi fungsi buah pinggang, jantung dan hati.

Ingin mendapatkannya?…jom dapatkan dari saya….oeh yeah!!! bagi orang sekitar kota tinggi, SAYA ADALAH PENGEDAR YANG SAH DI KOTA TINGGI DAN KAWASAN SEKITARNYA!!!!!

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Hubungi saya :-
call/sms/ whatsapp : 013-7374958 atau
email : damia_pitshop@yahoo.com atau
add saya di fb ( siti noriza saleh )

COD : kota tinggi, felda pasak, AT1, AT2, AT3, AT4, AT5, semenchu, bandar mas, sungai mas dan sekitarnya

Jika anda seorang suri rumah yang mahukan pendapatan sendiri atau anda wanita be…

Jika anda seorang suri rumah yang mahukan pendapatan sendiri atau anda wanita berkerjaya yang ingin menambah pendapatan keluarga, anda boleh lah sertai kami di MIJS.

Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli @ pengedar Shaklee?

* Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk registration fee sebanyak RM65 ataupun membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM650) untuk mendapat keahlian percuma. Anda cuma perlu menghubungi saya (saya akan uruskan urusan pendaftaran) atau pergi sendiri ke branch Shaklee dan mendaftar menggunakan ID saya 846363 sebagai sponsor/upline.

Yuran keahlian Shaklee?
* Pendaftaran ialah RM65 (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk ambil member kit) dan tambahan RM10 untuk pos member kit sekiranya anda mahu kit tersebut dipos kepada anda, atau dihantar melalui saya. Jumlahnya ialah RM75 (jika anda tidak pergi ambil sendiri kit di branch). ~untuk Semenanjung, jika Sabah/ Sarawak RM85~

Tak Perlu Maintain point dalam Shaklee
* Sekiranya cuma nak makan sendiri, tak perlu maintain points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. Tapi kalau cuma makan sendiri, share dengan saudara-mara, tak perlu risau nak maintain2 atau minimum purchase

Tak Wajib membuat pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian?
Benar, tak perlu maintain point atau wajib membuat ada pembelian.

Apa kelebihan menjadi ahli?

~ Boleh membeli produk dengan harga ahli dan mengumpul point anda sendiri.
~ Jika rajin berkongsi dengan point yang tertentu melayakkan kita menerima bonus dalam bentuk cash tanpa perlu ada downline.
~ Jika berminat untuk berbiz, ada kelas tertutup disediakan oleh ibu melalui blog tertutup khas untuk ini.
~ Shaklee menawarkan Cash, Car (bonus kereta) dan Convention (local dan International-Umrah bg Muslim).
~Risau?Tak tahu mana nak mula? Dont worry…Anda tidak keseorangan. Anda akan dibimbing..Insyaallah….

hubungi saya segera..Alhamdulillah..ramai anak didik saya sudah mula menjana pendapatan mereka sendiri..ada yang sudah mencapai rm6xxx sebulan..Alhamdulillah…

sms/whatsapp : 013 7374958
email : admin@damiapitshop.com

Siapa kata GLA ini untuk perempuan saja.. Ia juga sesuai untuk lelaki.. Apaka…

Siapa kata GLA ini untuk perempuan saja.. Ia juga sesuai untuk lelaki..

Apakah kelebihan dan khasiat Shaklee GLA Complex ni:-
~ Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
~ Membantu meningkatkan kesuburan
~ Melegakan PMS (sindrom pra-haid)
~ Membantu dalam menangani menopus
~ Menguatkan kuku dan rambut
~ Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seri
~ Membantu menangai ekzema
~ Melegakan simptom akibat artritis reumatoid
~ Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
~ Menguatkan imuniti tubuh
~ Memperlahankan proses penuaan
~ Mengurangkan blood-clot yang boleh menyebabkan serangan jantung
~ Mengawal kencing manis dan darah tinggi
~ Mengawal kolesterol
~ Untuk fungsi saraf

kan??..orang lelaki pun boleh..dont worry..sesuai untuk lelaki dan wanita.

bulan ni ada promosi untuk GLA…

harga runtuh lagi..setahun hanya sekali je…

beli satu- MURAH
beli dua – LAGI MURAH

BELI 6- LAGI MURAH GILERRR SEBAB PERCUMA 1 BOTOL GLA.

HUBUNGI SAYA :-

SITI NORIZA SALEH
013 7374958
EMAIL : admin@damiapitshop.com

Bagi mereka disekitar kota tinggi, anda boleh mendapatkan terus secara COD dengan saya. 🙂

lagi TESTIMONI HEBAT!!! ~ luka cepat sembuh lepas bersalin ~ susu badan "mer…

lagi TESTIMONI HEBAT!!!

~ luka cepat sembuh lepas bersalin
~ susu badan “meriah”
~ dapat manfaat lain- ambil alfalfa, RESDUNG PUN HILANG!!!1

syukur alhamdulillah…..

anda ingin mencubanya????

jom hubungi saya segera…sudah ramai yang merasai manfaatnya..

opssss…jika anda ingin menjadi ahli shaklee dengan serendah rm75 SEUMUR HIDUP, anda juga boleh hubungi saya..

jangan malu2 ye,,. 🙂

lagi TESTIMONI HEBAT!!! ~ luka cepat sembuh lepas bersalin ~ susu badan "mer…

lagi TESTIMONI HEBAT!!!

~ luka cepat sembuh lepas bersalin
~ susu badan “meriah”
~ dapat manfaat lain- ambil alfalfa, RESDUNG PUN HILANG!!!1

syukur alhamdulillah…..

anda ingin mencubanya????

jom hubungi saya segera…sudah ramai yang merasai manfaatnya..

opssss…jika anda ingin menjadi ahli shaklee dengan serendah rm75 SEUMUR HIDUP, anda juga boleh hubungi saya..

jangan malu2 ye,,. 🙂

Alhamdulillah…customer ini telah menjumpai jalan penyelesaian terhadap msalah…

Alhamdulillah…customer ini telah menjumpai jalan penyelesaian terhadap msalah sakit kaki dan sendi yang dia alami..

betul ye.dalam kajian juga ada menyatakan, wanita memang memerlukan bantuan kalsium yang mencukupi berbanding lelaki..kerana, kalsium dalam badan wanita semakin lama akan semakin hilang.

apatah lagi jika wanita itu menyusukan anak.

jika anda ingin mendapatkan produk ini , anda boleh hubungi saya :-

sms/whatsapp : 013 7374958
email : admin@damiapitshop.com

atau, jika anda berada di kawasan bandar Kota Tinggi, gugusan air tawar, pasak dan sekitarnya, anda boleh mendapatkannya terus dari saya 🙂

BOOSTERKAN IMUN BADAN ANDA cuaca yang tidak elok dengan jerebu yang berhabuk…

BOOSTERKAN IMUN BADAN ANDA

cuaca yang tidak elok dengan jerebu yang berhabuk buatkan anak-anak mudah diserang batuk-batuk. Bagi anak-anak yang kurang imun badan, paling cepat terasa kesannya.

Saya amik langkah bijak dengan “boosterkan” imun badan anak -anak saya..saya pasti, hospital, klinik kesihatan,, klinik-klinik swasta juga “penuh” dengan mereka yang tidak berapa sihat disebabkan cuaca sekarang.

sebolehnya saya ingin elakkan anak dari ditahan ward, Insya Allah, biarlah anak saya berada di rumah. Alhamdulillah, anak saya mudah untuk makan suplemen dari makan ubat. Untuk anak saya yang ada asma, saya sediakan 3 suplemen penting ini :-

~ mealshake – yang kaya dengan nutrien dan vitamin di dalamnya yang mudah diserap oleh badan.

~ Omega guard – minyak ikan yang membantu pencairan kahak di dalam peparu anak dan memudahkan anak untuk memuntahkan kahaknya.

~ chewable vitamin c – sebagai ejen perlindungan dari mudah dijangkiti kuman ( ala-ala pendinding anak saya dari mudah dijangkiti)

dan yang paling penting dan perlu ada dalam rumah saya ialah NUTRIFERON!!! kesannya sangat menakjubkan!!..malahan ia seolah-olah pengganti kepada paracetomal/panadol. ( hati-hati ye.ada juga paracetemol dan panadol tiruan).

Nutriferon penggalak imunisasi (immune booster) ciptaan pakar imun, Dr Kojima dari Jepun. Sangat digalakkan diambil oleh mereka yang punya masalah ANTIBODI yang LEMAH, SENANG SAKIT dan sakit yang lambat recover.

Siapakah yang perlu ambil Nutriferon?

1. Mereka yang sering sakit, selsema, demam.

2. Ibu yang menyusukan anaknya yg mana anaknya demam atau sakit yg berpanjangan.

3. Mereka yang mempunyai masalah imunisasi.

4. Mereka yang sering travel dan kerap ke luar negara.

5. Mereka yang sering stress.

6. Mereka yang terdedah dengan bahaya penyakit.

7. Mereka yang tak suka makan banyak vitamin antioksidan, ACE boleh gantikan dengan Nutriferon sepeket sehari.

8. Mereka yang ada mempunyai allergi dan eczema.

Bagaimana Nutriferon bertindak?

NutriFeron MENINGKATKAN INTERFERON semulajadi badan dan sekaligus MENGUATKAN TINDAK BALAS IMUN badan.

BOOSTERKAN IMUN BADAN ANDA cuaca yang tidak elok dengan jerebu yang berhabuk…

BOOSTERKAN IMUN BADAN ANDA

cuaca yang tidak elok dengan jerebu yang berhabuk buatkan anak-anak mudah diserang batuk-batuk. Bagi anak-anak yang kurang imun badan, paling cepat terasa kesannya.

Saya amik langkah bijak dengan “boosterkan” imun badan anak -anak saya..saya pasti, hospital, klinik kesihatan,, klinik-klinik swasta juga “penuh” dengan mereka yang tidak berapa sihat disebabkan cuaca sekarang.

sebolehnya saya ingin elakkan anak dari ditahan ward, Insya Allah, biarlah anak saya berada di rumah. Alhamdulillah, anak saya mudah untuk makan suplemen dari makan ubat. Untuk anak saya yang ada asma, saya sediakan 3 suplemen penting ini :-

~ mealshake – yang kaya dengan nutrien dan vitamin di dalamnya yang mudah diserap oleh badan.

~ Omega guard – minyak ikan yang membantu pencairan kahak di dalam peparu anak dan memudahkan anak untuk memuntahkan kahaknya.

~ chewable vitamin c – sebagai ejen perlindungan dari mudah dijangkiti kuman ( ala-ala pendinding anak saya dari mudah dijangkiti)

dan yang paling penting dan perlu ada dalam rumah saya ialah NUTRIFERON!!! kesannya sangat menakjubkan!!..malahan ia seolah-olah pengganti kepada paracetomal/panadol. ( hati-hati ye.ada juga paracetemol dan panadol tiruan).

Nutriferon penggalak imunisasi (immune booster) ciptaan pakar imun, Dr Kojima dari Jepun. Sangat digalakkan diambil oleh mereka yang punya masalah ANTIBODI yang LEMAH, SENANG SAKIT dan sakit yang lambat recover.

Siapakah yang perlu ambil Nutriferon?

1. Mereka yang sering sakit, selsema, demam.

2. Ibu yang menyusukan anaknya yg mana anaknya demam atau sakit yg berpanjangan.

3. Mereka yang mempunyai masalah imunisasi.

4. Mereka yang sering travel dan kerap ke luar negara.

5. Mereka yang sering stress.

6. Mereka yang terdedah dengan bahaya penyakit.

7. Mereka yang tak suka makan banyak vitamin antioksidan, ACE boleh gantikan dengan Nutriferon sepeket sehari.

8. Mereka yang ada mempunyai allergi dan eczema.

Bagaimana Nutriferon bertindak?

NutriFeron MENINGKATKAN INTERFERON semulajadi badan dan sekaligus MENGUATKAN TINDAK BALAS IMUN badan.

BOOSTERKAN IMUN BADAN ANDA cuaca yang tidak elok dengan jerebu yang berhabuk…

BOOSTERKAN IMUN BADAN ANDA

cuaca yang tidak elok dengan jerebu yang berhabuk buatkan anak-anak mudah diserang batuk-batuk. Bagi anak-anak yang kurang imun badan, paling cepat terasa kesannya.

Saya amik langkah bijak dengan “boosterkan” imun badan anak -anak saya..saya pasti, hospital, klinik kesihatan,, klinik-klinik swasta juga “penuh” dengan mereka yang tidak berapa sihat disebabkan cuaca sekarang.

sebolehnya saya ingin elakkan anak dari ditahan ward, Insya Allah, biarlah anak saya berada di rumah. Alhamdulillah, anak saya mudah untuk makan suplemen dari makan ubat. Untuk anak saya yang ada asma, saya sediakan 3 suplemen penting ini :-

~ mealshake – yang kaya dengan nutrien dan vitamin di dalamnya yang mudah diserap oleh badan.

~ Omega guard – minyak ikan yang membantu pencairan kahak di dalam peparu anak dan memudahkan anak untuk memuntahkan kahaknya.

~ chewable vitamin c – sebagai ejen perlindungan dari mudah dijangkiti kuman ( ala-ala pendinding anak saya dari mudah dijangkiti)

dan yang paling penting dan perlu ada dalam rumah saya ialah NUTRIFERON!!! kesannya sangat menakjubkan!!..malahan ia seolah-olah pengganti kepada paracetomal/panadol. ( hati-hati ye.ada juga paracetemol dan panadol tiruan).

Nutriferon penggalak imunisasi (immune booster) ciptaan pakar imun, Dr Kojima dari Jepun. Sangat digalakkan diambil oleh mereka yang punya masalah ANTIBODI yang LEMAH, SENANG SAKIT dan sakit yang lambat recover.

Siapakah yang perlu ambil Nutriferon?

1. Mereka yang sering sakit, selsema, demam.

2. Ibu yang menyusukan anaknya yg mana anaknya demam atau sakit yg berpanjangan.

3. Mereka yang mempunyai masalah imunisasi.

4. Mereka yang sering travel dan kerap ke luar negara.

5. Mereka yang sering stress.

6. Mereka yang terdedah dengan bahaya penyakit.

7. Mereka yang tak suka makan banyak vitamin antioksidan, ACE boleh gantikan dengan Nutriferon sepeket sehari.

8. Mereka yang ada mempunyai allergi dan eczema.

Bagaimana Nutriferon bertindak?

NutriFeron MENINGKATKAN INTERFERON semulajadi badan dan sekaligus MENGUATKAN TINDAK BALAS IMUN badan.