SUSU SEMAKIN BERTAMBAH, KULIT SEMAKIN CNTIK, ANAK SEMAKIN CERGAS

JOm kita baca testimoni berkaitan ESP lagi…..jangan luper ye..kekadang ada jenis badan yang serasi, minggu pertama je dah nampak kesan…ada juga yg jenis badan susah nak serasi, 2 3 minggu slepas pengambilan, baru nampak……

  • ct, lupa nak bgtau…mmg sejak 2minggu ni susu drop abis…padahal xpose pun..maybe sebb demam…masa 1st time mkan esp+pd blom nmpk perubahan..so rasa cam xberkesan pon..tpi bile stat blik mkn ahad lepas hingga skng,alhamdulillah, susu dah up balik..dalam tempoh 2minggu tue xpenah rasa bengkak even baby xnyusu, tpi skrg dah 2hari berturut bengkak..lagi satu status kesihatan masih cm dulu, batuk+selsema..kalo masa drop boleh bawak 10 ke 14 oz je, skg dah normal..semalam boleh bawak 19oz 2sesi, pagi ni 1sesi dah 10oz...lagi satu mmg kurang sikit laparnye bile mnm esp+pd nie…tq bg peluang beli esp+pd;))

    8 minutes ago · · · See Friendship

      • Siti Noriza Yuzaine Samilan…..wah…thniah….byk tu 10 oz….better kalau ada bugdet lbh, leh beli Vitamin C….sesuai utk musim2 demam dan batuk ni…dan jaga lupa 3 tips tu ye…..

        5 minutes ago ·
      • Yuzaine Samilan tips apa ek..hehehe..lupa

        4 minutes ago ·
      • Siti Noriza Norhasniza Binti Mashudi…..ESP untuk Yuzaine Samilan yg menysukan anak, dan ESP utk ibu yang tidak menyusu spt akak..he hehe

        2 minutes ago ·
      • Siti Noriza Yuzaine Samilan…1) sntiasa kosongkan breast, rajin pam, 2) minum air masak secukupnya 3) doa dan tawakal….rezeki susu itu dtgnya dari Allah…

        about a minute ago ·
  • As salam….tq ct sbb memperkenalkan ak ESP….x sia2. ni yg ak nampak pada ank2 ak. sepanjang bulan pose ni diaorg x penat langsung. x sibuk pun pasal lapar dan haus. malah diaorg aktif lagi. untuk diri ak….bekas2 jerawat dah berkurangan…muka ak nmpk tegang kedut pun x kelihatan….dah mcm umur 20an laks…ahaks….dulu kulit ak tak sekata dan agak kusam….tapi tidak lagi sekarang. ak dah x risau dah….tapi yang bestnyer dan penting breast ak dah tegang…”ala2 ank dara gitu”.….

    about an hour ago · · · See Friendship

    • You like this.
      • Siti Noriza Mimi Ali, Rashihah Seha……pengakuan gempak beb….

        about an hour ago ·
      • Norhasniza Binti Mashudi mestilah….ini kenyataan…yang penting suami puji dan bangga dengan perubahan kita….ahaks…

        about an hour ago ·
      • Siti Noriza Yuzaine Samilan,Wardah Aina…saya menanti testimoni dr anda ye

        about an hour ago ·
      • Siti Noriza Eka Fieka……..awak juga ye…oh…tanya sekali pndpt mak ye…jgn luper……Siti Salmiza Saleh, awak x nak cuba ke?….

        about an hour ago ·
      • Yuzaine Samilan saba ye ct..mnm esp pon asik terskip jerk..n tgh membiasakan diri dgn rasa soya tue

        about an hour ago ·
      • Siti Noriza Yuzaine Samilan…oh….x pe….nnti lama2 biasa…x pun, cmpur ESP dgn horlick, dgn milo, dgn nescafe…..ltk dlm ribena cmpur susu pun sedap…betul tak Siti Ayu?

        about an hour ago ·
      • Yuzaine Samilan masih try n error..mana yg plg sedap..tpi ritu try minum esp ngn air blackcurrent..sedap..rasa cam air yogurt..tpi payah, sbb air tue simpna kat peti sejuk..kalo bleh nak elakkan yg sejuk2..

        38 minutes ago ·
      • Yuzaine Samilan esp+pd sedap combine ngn air oren je ek

        38 minutes ago ·
      • Siti Noriza yup Yuzaine Samilan…bolh cmbine apa2 pun air….yg tang peti sejuk tu, ct biasanya kuarkan dulu air tu, cmpur ngn air masak, baru masuk esp…hilang sejuknya

        23 minutes ago ·

“ingin dapatkan produk ini?,..boleh hubungi saya melalui email : damia_pitshop@yahoo.com atau 013-7374958. bagi pembelian produk dari saya, saya akan berikan tips EKSLUSIF khas untuk anda dari saya…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge