PENGMABILAN SUPPLEMENT – PARUT PUN HILANG

Apa kata Fiza pula.


“Assalamualaikum.. Kak Yati.. Hari ni fiza nk bg testimoni..ehehe..

Alhamdulillah dh 25 hari Fiza mkn B COMPLEX, VITAMIN C, VITAMIN E + GLA ni.. Bersyukur sgt2.. Sebelum ni asyik jaga luaran je..Fiza mengalami parut pembawakan baby yang sangat teruk.. Muka jadi gatal2 dan meninggalkan parut yang sangat hodoh.. :(..Sebelum ni dh macam2 produk kecantikan dr yg murah sehinggakan yang mahal tapi takde perubahan pun.. Segala treatment la apa la semua dah try tp x de perubahan yg habis duit je..

Fiza sangat2 bersyukur kepada Allah S.W.T kerana membuka pintu hati Fiza untuk mencuba vitamin Shaklee ni di saat Fiza hampir2 tak percaya pada segala macam produk kecantikan ni..Sebelum ni fiza ada jugak ambik Tab X..

Seminggu je makan B COMPLEX, VITAMIN C, VITAMIN E + GLA ni dh ada orang tanya Fiza..”Eh,pakai produk apa sekarang??” Nampak sgt kan muka Fiza sebelum ni sgt2 teruk.. Sedih sgt tau bila orang tanya mcm tu.. huhu..Raya Haji lepas family Fiza datang beraya di rumah Fiza.. Mak dan kakak pun tanya benda yang sama.. Ye la sebelum ni asyik tukar produk je.. Hubby pun cakap lps ni jangan tukar2 produk dh.. Makan vitamin je.. =) Sangat2 gembira dan bersyukur sangat2 kerana mendapat sokongan dari suami..

Alhamdulillah dgn disiplin dan minum air yang banyak Fiza dh nampak perubahan pada wajah Fiza.. suka sangat2..”



Apa yang ada dalam Supplement ni :-
Vitamin C~membantu pembentukan kolagen iaitu sejenis protein yang menyusun tubuh manusia. Kolagen adalah struktur yang terlibat dalam pembinaan tulang, gigi, sendi, otot dan kulit.


Vitamin E~nampak muda kerana vitamin E melambatkan proses penuaan. Pengambilan vitamin E yang konsisten sangat membantu dalam mendapatkan tekstur kulit yang cantik. Ianya juga membantu menghilangkan parut dan jeragat.Membantu wajah nampak lebih berseri dan tidak kusam.

Vitalea~mengandungi 12 vitamin 7 galian yang diperlukan oleh tubuh badan manusia, formula lengkap dengan zat besi.

B Complex~membantu meninggikan sistem pertahanan badan,membantu mengurangkan stress dan bertindak sebagai penenang.Bila hati tenang, memanglah nampak muda 🙂 B is for Beauty…


Apa fungsi GLA pula?


Apakah kelebihan dan khasiat Shaklee GLA Complex ni

  • Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
  • Membantu meningkatkan kesuburan
  • Melegakan PMS (sindrom pra-haid)
  • Membantu dalam menangani menopus
  • Menguatkan kuku dan rambut
  • Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seri
  • Membantu menangai ekzema
  • Melegakan simptom akibat artritis reumatoid
  • Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
  • Menguatkan imuniti tubuh
  • Memperlahankan proses penuaan
  • Mengurangkan blood-clot yang boleh menyebabkan serangan jantung
  • Mengawal kencing manis dan darah tinggi
  • Mengawal kolesterol
  • Untuk fungsi saraf

“ingin dapatkan produk ini?,..boleh hubungi saya melalui email : damia_pitshop@yahoo.com atau 013-7374958. bagi pembelian produk dari saya, saya akan berikan tips EKSLUSIF khas untuk anda dari saya…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge