SET PENYUSUAN – PELBAGAI MANFAAT

saya suka memberi anda membaca pelbagai testimoni yang membabitkan pelbagai masalah dan kesan hanya dari pengambilan satu set…kali ini, kita baca testimoni dari cus yang mengambil SET B ( breastfeeding ) tetapi mengalami perubahan pada msalah yang lain…

credit to KAk N

Alhamdulillah. Permintaan menggalakkan terhadap set penyusuan asas Shaklee (SET B) membuktikan semakin ramai ibu-ibu di luar sana yang kian prihatin dengan kesihatan mereka demi untuk anak dan suami tercinta. Bukan semata-mata mahu menambah susu, tetapi juga mahu sentiasa sihat, kekal cergas bertenaga dan tampak awet muda.
Kali ni, kita baca pula pengakuan Siti (credit to Mommy Lyna) tentang kesan yang beliau perolehi hasil pengambilan SET B.
set tambah susu shaklee
Salam kak lyna,
saya dah makan bf set yg saya beli dgn akak sejak hari saya received supplement tu.. and i’ve got to say, i’m amazed wid d results..
  1. susu saya nampak pekat dan lazat(kuning kehijau2an) tiap2 pagi, tghari n petang dah kurang skit tapi tak cair, sukenye..
  2. i’ve had quite a busy schedule dis week.. tapi tak rasa penat melampau mcm sebelum ni (sampai kdg2 bleh jadi emo tiba2 hahaha)
  3. resdung n bersin tiap2 pagi yang agak teruk nampak mcm dah kurang skit. beberapa minngu sebelum ni saya mcm selalu sgt selesema n pening..
  4. bleh rasa tekanan berkurangan sbb saya lebih senang tersenyum n byk buat klaka dgn hubby mcm dulu.. kadar stress bawah kawalan hehehe..
Syukur alhamdulillah. Seronok sangat apabila kami tahu pengambilan Set B ini sangat membantu anda.
Selain daripada Set B (basic breastfeeding set) ini, kami turut menyediakan beberapa jenis set penyusuan yang lain untuk anda. So, bolehlah anda membuat pilihan.
  • SET B 
  • SET E
  • TRIPPLE M (SET B + ESP + OSTEMATRIX) 

Anda bagaimana? Mahu mencuba vitamin Shaklee? . Boleh isikan EMAIL, YM atau SMS kan kepada saya 013-7374958. Salam sayang dari DAMIA PIT SHOP ( siti ). dan semestinya, TIPS EKSLUSIF hanya utk pelanggan saya…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge