BEKAS JERAWAT HILANG, KULIT MAKIN LEMBUT

TESTIMONI ESP DARI Mimi Ali

Askum kak,semenjak amik ESP tu kan,kulit mimi makin lembut lah,pastu kan bekas2 jerawat pon dah hilang,,Nampak kulit makin cerah,,Time Kasih Kak kerana memperkenalkan produk ni,Lae 1 kan,mimi punya production susu punya x sama mcm dulu..Colour makin pekat,..Kak nak tanya,mcm ner nak jd cantik? Nak amik vit C ker?

19 hours ago · Privacy: · ·

    • Rashihah Seha kak ct..nti klu mimi dh cntek…kak seha pon nk beli lh…..

      19 hours ago ·
    • Norhasniza Binti Mashudi seha…x payah tunggu orang jadi cantik…cuba sendirilah dan dapat hasilnyer…..betul x Siti Noriza????….

      18 hours ago ·
    • Rashihah Seha tu lh psalnye……sye bg mimi cntek dluu…slow2……ermmmm

      18 hours ago ·
    • Mimi Ali ala kak SEHA,,x yah tunggu aku cantik,t akak cuba sendiri r,,hehehe,,

      15 hours ago ·
    • Siti Noriza Mimi Ali…dia mmg x de bukti, dia x caya..hik hik

      37 minutes ago ·
    • Rashihah Seha ehehehhe….bkn nye tk percaye…sbb belum kendur lg nie…heheheh…tnguu lh kendor ckit ea….huahua..coming soon….

      34 minutes ago ·
    • Norhasniza Binti Mashudi sebelum kendur lah nak d jaga….lau dah kendur apa pun x bolehhh…betul x mimi ali????…..sekrglah masanyer nak menjaga….

      2 minutes ago ·


“ingin dapatkan produk ini?,..boleh hubungi saya melalui email : damia_pitshop@yahoo.com atau 013-7374958. bagi pembelian produk dari saya, saya akan berikan tips EKSLUSIF khas untuk anda dari saya…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge